2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست

نه پولداره نه وفاداره نه حرفاش میشه حساب کرد به چه امیدی موندی تو اون زندگی دوستم😐🤔🤔🤔

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه معمولا هم اینطور نیست😐

واااا منم کم کم داشتم نگران میشدم که کسی چرا نمیاد فضولی کنه تو نظر یکی دیگه من مخاطبم استارتر بود نه هیچکس دیگه نظراتونو نگه دارین واسه خودتون

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
تو مجردی وقتی تنوع طلبی زیاد باشه ۵۰ % اینجوری میشن نمیتونن فقط با یع نفر باشن دست خودشون نیس  ...

ولی تجربه به من ثابت کرده مردا باید تو مجردی غلطاشونو بکنن سیر بشن وگرنه تو متاهلی فیلشون یاد هندوستان میفته

خدایا راضیم به رضات

هر کثافت کاری که میکنه تو تایم کاریشه.موقعی میاد خونه دیگه گوشیشو من استفاده میکنم.اینو چون نتش تموم شده بود و میگف نمیدونم چرا از عصری کانکت نمیشم و مخاطبام بالا نمیان منم گفتم لابد نت تموم شده.براش گرفتمو گفتم بزا عکس دختر داییمو که تو گروه فامیلامونه نشون مامانم بدم زدم دیدم دختره ذخیرس تو گوشیش به اسم خال خال.یه لحطه همه جا دور سرم چرخید هول کرد گفت مال فلانیه منم گفتم خر خودتی

به نظر من تو زندگی که مرد خیانت میکنه اگه مجبور شدی که بمونی فقط باید یه راه رو در پیش بگیری باید به مردت رو نادیده بکیری و به چشم عابر بانک یا موسسه مالی نکاه کنی فقط ازش پول بگیری و خرج خودت و بچه هات کنی و دلت نسوزه که نداره در غیر اینصورت به خودت خیانت کردی 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
ولی تجربه به من ثابت کرده مردا باید تو مجردی غلطاشونو بکنن سیر بشن وگرنه تو متاهلی فیلشون یاد هندوست ...

نه عزیزم ۵۰%عادت میکنن به هرروز یه نفر چه مرد چه زنا 

دست خودشونم نیس میشه یه نوع مریضی براشون

مردای قدیمی که وفادارترن انقدر چون فقط بایه نفر بودنو با همون ازدواج کردن

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
واااا منم کم کم داشتم نگران میشدم که کسی چرا نمیاد فضولی کنه تو نظر یکی دیگه من مخاطبم استارتر بود ن ...

ماشالا به ادبت

😕

وقتی تو فضای عمومی نظر میذاری 

بقیه میتونن در باره ی نظرت نظر بدن

هنوز اینو نمیدونی؟

دیگه حرفی ندارم

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕

راستش شخصا باور نمی کنم یه مرد گنده گوشی یه مرد گندۀ دیگه رو بگیره و چت کنه. اگه هر دو 13-14 ساله بودن باور میکردم، اما تو این سن ها نه.  

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.