2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست
بابا 1کاری کن دیگه چ خونسردی تووو

خب میگه نمیخوام بابا اینام بفهمن 😕. ....الان اگه باگوشی شوهرش چت کنه دختره یاجواب نمیده یاخودشومیزنه به اون در چون شوهرش رفته حرف زده توتراس وحتمابهش گفته گوشیش دست زنشه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیشه . میگه من رفتم دسشویی شوهرم رفته تو تراس با تلفن حرف زده!! ویگه رفته هماهنگی ها رو انجام داده. ...

اره ديگه 

نبايد مهلت ميدادي 

همون لحظه چت ميكردي ببيني چي ميگه

خدايا شكرت 🌹💖 
اگه شماره دختره روداری شوهرتوببرتواتاق شماره روجلوچشمش بگیرو تاااااامیتونی چیزباردوتاشون کن. .....یع ...

آخه بابام بیچاره بعد یکسال اومدن خونم.وای بیچاره ماشین پر میوه و مواد غذایی و حتی نمکم آورده دیگه خودتون حساب کنید چقد احترامشو داره و که از شهرستان که 6 ساعت توراه بوده اینهمه چیز میز آورده.دلم میسوزه برا بابامو پسرم.الانه که سکته کنم از غصه

[QUOTE=44257469]قبلا چطور برخورد کردی باهاش؟وقتی خیانتش رو شد چکار کربار اول گفت دیگه روم نمیشه نگات ...

اصل بد نیکو نگردد چون که بنیادش بداست

من به هرکی که خیانت دیده اینومیگم ولی خداکنه برای شمااینجورنباشه

اصلا نمیفهمم یعنی چی کاری نکن تا پدرت اینا برن؟تا نفهمن؟اگه شوهرش همچین چیزی میدید چیکار میکرد؟چرا ا ...

اتفاقا تا پدر ومادرت هستن ببین چی ب چیه و اگه خدای نکرده خدای نکرده حدست درس بود هر آنچه ب نامشه ازش بگیر ب این بهونه ک آبرو حیثیتتو پیش بابام و خانواده ام میبرم والا این بهترین راهه

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖
آخه سه بار ازش خیانت دیدم.اخریش اردیبهشت بود.دس رو قران گذاشت.ولی من که چاره ای جز ساختن ندارم.هم بخ ...

😢😢😢

تائیس افسونگری بود که با افسون خود،اسکندر را وادار کرد تا پرسپولیس را به آتش بکشد ومن افسونگری هستم که روح را به آتش میکشم...یکی پس از دیگری...افسون نخواست افسونگر باشد...افسونگرش کردند... .

آدم قلبش دردمیاد ازخیانت😢😢😢

اما استارترعزیز الان فرصت داری بفهمی اصل قضیه چیه اگه حقیقتونفهمی یه چیزی عین خوره تمام روحتومیخوره بعدا

هزارتا فرضیه میسازی واسه خودت

من تجربه کردم کوتاهی کردم توپیگیریه قضیه بعدش پشیمان شدم اما فرصت نداشتم دیگه چیزی بفهمم مدارک ازبین رفت دیوار حاشاهم که بلنده زد زیرش 

اما من هنوزم اون خوره جانمومیخوره

یاعلی