2777
2789
عنوان

شب موندن خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 63 پست
خوب  بهتره  بری عزیزم.    خودت میگی    انقد  بخاطر شما  جایی ...

چشم الان زنگ میزنم ک بریم ... ولی میگم بخاطر اون دارم میام 😉😁😁😁

خدایا راضی ام ب رضای تو....
خب خودتو بذار جای شوهرت، همونطوری که شوهرت معذبه ولی به خاطر شما داره تحمل میکنه و میاد، شما هم برو ...

چشم بانو جان ممنون از راهنماییتون😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من برید اشکالی هم نداره وقتی خودشون دعوتتون کردن. اینجوری به علایق شوهرتونم احترام گزاشتین

چشم بانو... مرسی از کمک و همفکریتون

به نظر من بری بهتره.چندماه دیگه سنگین میشی بعدشم که نی نی دنیا میاد دیگه جایی نمیتونی بری اونوقت فام ...

ممنون مریم جون دوست خووووبم ... مرسی ک بودی ... چشم عزیزم 😚😚😚

اگه نری انگار به علایق و خواسته های همسرت اهمیتی قائل نیستی و اون منکنه فک کنه شما خودخواهی. بری خی ...

خیلی... شوهرم خیلی دوسم داره من براش همه کار دوست دارم کنم چون تو زندگیم همه وجودشو برام گذاشته اشتباه الان از من بوده...

خوب برو چرا نری یه داداششم میخوای ازش دریغ کنی

چشم عزیزم... اتفاقا خودم گفتم اوج زورگوییه هااا... دیگه شوهرم چیزی نمیگه منم خوب پادشاهی میکنم تو قلمرو خودم میبرمش فقط😉😂😂

چشم ولی میگم بخاطر اون دارم میرماااااا 😉😁😁😁

استارتر چقده ناز داری   دلت خوشه هاااا مردا بدون اجازه خانومشون آب نمی خورن فکر میکنی جاریت خبر نداره ؟ یا انتظار داری اونم زنگ بزنه دو ساعت اصرار کنه برای اومدنتون به اونجا ؛؛ خیلی خوبم خبر داره یه شبه برو فقط یه شبه. زشته نری روی برادرشوهرت زمین نندازین  برادرشوهرت کم مونده با اسکورت تشریفات بیاد دنبالتون

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند
عزیزم خودت میگی یه شبه دیگه  برو بمون مگه چه مشکلی با جاری داری؟ به فکر شوهرتم باش

میگم معذب نباشه ... البته من خونش میرفتم کمکش میکردم تو سفره پهن کردن و اینا ن اینکه برم بشینم فقط ... الانم ک باردارم خدایی شوهرم نمیزاره بلندشم تو مهمونی جای من سفره پهن میکنه جمع میکنه میبره میاره ... یه لحظه فکر کردم شاید معذب بشه شب بمونیم اونجا

میگم معذب نباشه ... البته من خونش میرفتم کمکش میکردم تو سفره پهن کردن و اینا ن اینکه برم بشینم فقط . ...

معذب نبود که شوهرش پیغام پیچ کرده و اصرار داره برید اونجا. مگه جلوی شوهرت چادر سر میکنه و خیلی اهل حجابه؟؟

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند
وقتی میگی اون حاضره به خاطر تو معذب باشه پس تو هم چیزی نگو برو و همراهیش کن و خوش بگذره یه شب هیچی ن ...

چشم بانو جان ممنون سلامت باشید

نه بابا این چه حرفیه  حتما با جاریت هماهنگه  که اینقدر دوست داره برین  ولی اگه نری ...

درد و دل ن میترسم... از حرف درآوردن میترسم یا اینکه یه چیزی بگم ناراحت بشن من سعی میکنم بیشتر شنونده باشم😊😊