2777
2789
عنوان

شب موندن خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه سرش منت نزار چون اونم میتونه اینو هر باری که خونه اقوامت بیاد بگه

بله حرفتون متینه . زنگ زدم ب شوهرم گفتم صلاح میدونی بریم مشکلی من ندارم. ته دلش خوشحال شد از صداش معلوم بود فامیلاشو میخواد ببینه😂😂😂

خدایا راضی ام ب رضای تو....
استارتر چقده ناز داری   دلت خوشه هاااا مردا بدون اجازه خانومشون آب نمی خورن فکر میکنی جاریت خ ...

😂😂😂

خدایی خودم خجالت کشیدم برادرشوهرم چند هفته س زنگ میزنه ... راست میگی کدوم مردی بی اجازه زنش آب میخوره اونم برادرشوهرای من... شوهر کردن زن نگرفتن 😂😂

استاتر دغدغه های ذهنیت برای شب موندن تو خونه جاریت تو حلق داعش و دارک وب    

آمین آمین 😂😂

مردم دغدغشون چیه من ب کجا می اندیشم 😉😂😂

من تا حالا صد دفعه خونه جاریم خوابیدم اونا هم همینطور..با اینکه تو یه شهریم..منو جاری تا صبح میشینیم ...

جاری بزرگم خوبه خونه اینا میخوایم بریم. خیلی کم پشت اون یکی جاریم حرف میزنه ولی وااااای از دومی... از بن و بیخ میزنه منم جلوشون حرف نمیزنم... آدمی ک از جاریش غیبت میکنه حرف منم ب اون یکی میگه دیگه.. ن؟؟؟ 🤔🤔🤔

معذب نبود که شوهرش پیغام پیچ کرده و اصرار داره برید اونجا. مگه جلوی شوهرت چادر سر میکنه و خیلی ...

نماز خونه و اهل دعا و اینا... ن با بلوز شلوار پوشیده میگرده منم همینجورم.. البته امشب لباس بارداریای جدیدمو میخوام افتتاح کنم...😉😁😁 ن چادر سر نمیکنه جلو شوهرم... 

نماز خونه و اهل دعا و اینا... ن با بلوز شلوار پوشیده میگرده منم همینجورم.. البته امشب لباس بارداریای ...

چه بهتر که حجاب چادر نداره که معذب باشه بسلامتی برین خوش بگذره 

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند
خب برو مشکلی پیش نمیاد. اینجوری هم شوهرت خوشحال میشه. هم میفهمه زنش خودخواه نیست ک همش خونه فامیلا خ ...

چشم بانو جان تصمیم ب رفتن شد.. یه یک ساعت  دیگه برم کم کم خودمو مرتب کنم حسااااابی  تا ۵ ک شوهرم میاد... نا سلامتی خونه جاری میخوام برم 😉😂😂