2777
2789
عنوان

شب موندن خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم برادر شوهرم اصرار کرده شاید جاریم دوست نداره... من معذبم با جاریامم خیلی با احترام رفتار میکنم ...

نه بابا این چه حرفیه 

حتما با جاریت هماهنگه 

که اینقدر دوست داره برین 

ولی اگه نری واقعا بی انصافی کردی در حق شوهرت 

فقط درد و دل اینا نکن😆

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

میگم برادر شوهرم اصرار کرده شاید جاریم دوست نداره... من معذبم با جاریامم خیلی با احترام رفتار میکنم ...

چه انداختنی؟ شب شام مگه دعوت نیستید؟ میخواد یه شام بخورید و شب بخوابید و صبح برید. با این افکار مانع ارتباط خانوادگی اونا نشید. حتی اگه جاریت اونی که فکر میکنی بود، شما بخاطر همسرت کنار بیا. همیشه و هر روز که نیست. الان برید رفت دیگه تا کی برید. پس برو

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
حالا یه بارم تو بخاطر شوهرت برو .یه شب که هزار شب نمیشه خودشونم که با اصرار دعوت کردن

ممنون ک راهنماییم کردید بانو ..چون خیلی برادر شوهرم زنگ زده دو دل شدم... 

خدایا راضی ام ب رضای تو....
عزيزم بنظرم بخاطر شوهرت شده برو بيچاره خوب خانواده خودشو نديده بقول خودت چند وقت دلش تنگ شده همش پيش ...

چشم ولی میگم بخاطر اون دارم میرماااااا 😉😁😁😁

عزیزم ، یه روز پی جاری رو به تنت بزن برو خونشون ، اینطوری شوهرت هم شاد میشه ، خودت هم شاد میشی   ...

مرسی بانو جان ... انشالله همیشه شما شاد باشید متشکر از همفکریتون

برو عزیزم. چرا نمیخوای بری خب؟

بخدا من خوشحال میشم کسی بیاد خونم. من ۴ ماهو نیمه ازدواج کردم ولی مهمونی دادم همه فامیلاشو دعوت کردم. از رفت وآمد بیزار نیستم فقط میگم شاید جاریم معذب بشه شب بمونیم خونشون...