2777
2789
عنوان

شب موندن خونه جاری

2468 بازدید | 63 پست

ببخشیدا ولی اصلا فکرشم نمیکردم یه روز واسه همچین موضوع پیش پا افتاده ای تاپیک بزنم.

شرمنده ولی گیر کردم....

برادر شوهرم چند هفته س زنگ میزنه ک ما بریم شام خونشون و هر بار شوهرم گفته یا خونه مادر خانممیم (البته بودیمااا) یا گفته ماشین ندارم سختمه بیام و برگردم کرج ...

باز دیشب برادر شوهرم زنگ زده ک بیاید پسرمو میخوام ببرم استخر با هم بریم داداش... شبم بمونید اینجا...

الان معضل من شب موندن خونه جاریمه... دوست ندارم ولی موندم چون طفلی شوهرم میاد یک هفته خونه مامانم بخاطر شرایط الانم میمونه میدونم معذبه ولی چیزی نمیگه...

بعدم خانواده ی پدریم نزدیکن ب مادرم اینا منم میبرشم شب نشینی خونه پدر بزرگ و عموم و اونم چیزی نمیگه میدونم حوصله ش سر میره اونجا...

الانم زنگ زده شب بریم خونه داداشم؟ فردام صبح از اونجا بریم ب فامیلام سر بزنیم ... فامیلاش تو محل قدیمشون تو کرج میشینن ک شوهرم کلی عاشق اونجاس و مادر خدابیامرزشو اونجا از دست داده... خیلی وقته ندیدتشون و اونام همه پیام میدن ک نمیاید پیش ما...

الان موندم چیکار کنم 😞😞😞شوهرم تو دلش نگه سمت فامیلای خودش میره ب من میرسه ناز میکنه😞

البته خواهر شوهرمم چند روز پیش زنگ زد ک از وقتی بچه دار شدید نمیاید ب ما سر بزنید...اون ک نزدیکمونهههه .. شوهرم ته تغاریه و کوچیک بوده مادرشو از دست داده همه یه جورایی دوسش دارن من موندم چیکارکنم 😢😢

خدایا راضی ام ب رضای تو....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم بنظرم بخاطر شوهرت شده برو بيچاره خوب خانواده خودشو نديده بقول خودت چند وقت دلش تنگ شده همش پيش فأميل شمان تو هم كوتاه بيا برو 

خدايا كمي آرام تَر امتحانم كن باور كن خستم...

حتما برو اگر با جاریت مشکلی نداری نزار فمر کنه فقط خانواده خودت رو میخای 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

برو عزیزم. چرا نمیخوای بری خب؟

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

خوب  بهتره  بری عزیزم.    خودت میگی    انقد  بخاطر شما  جایی میاد که  احتمالا راحتم نیست    پس شما هم سعی کن   بری  بخاطر همسرت.

همونجور  که  خانواده شما  براتون  عزیزن   دوست داری پیششون  باشی    اونم همینطوره.  

خب خودتو بذار جای شوهرت، همونطوری که شوهرت معذبه ولی به خاطر شما داره تحمل میکنه و میاد، شما هم برو و یه جوری این چند ساعت رو تحمل کن. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

به نظر من بری بهتره.چندماه دیگه سنگین میشی بعدشم که نی نی دنیا میاد دیگه جایی نمیتونی بری اونوقت فامیلای شوهرت باید بیان هم بچه رو میبینن و هم دیدارا تجدید میشه

کوچولوی من،عشق و امید من و بابایی هستی. بی صبرانه منتظر اومدنتیم
خب برو اینم ناراحتی داره😆

میگم برادر شوهرم اصرار کرده شاید جاریم دوست نداره... من معذبم با جاریامم خیلی با احترام رفتار میکنم صمیمی آنچنانی نیستم.میگیم میخندیم ولی من شوخی آنچنانی نمیکنم احترامشو میزارم.بخاطر شوهرم دو دل موندم.. بعد جاریم نگه این چ اومد خودشو انداخت😉 😂😂😂

خدایا راضی ام ب رضای تو....

اگه نری انگار به علایق و خواسته های همسرت اهمیتی قائل نیستی و اون منکنه فک کنه شما خودخواهی.

بری خیلی بهتره و همسرت خوشحال میشه، این که همسرت خوشحال بشه خیلی مهمه نه؟