2777
2789
عنوان

خواب جن

58 بازدید | 14 پست

یک ساله مدام خواب بد میبینم یا اصلا خواب نمیبینم یا اگر میبینم خواب بدع

بیشتر خاب میبینم با مامانم تو خونه ایم بد یهو جنی میشه یا خودم ی جایی میرم طرف مقابلم جن میشه یا مثلا خونه دوستمم همه چی خوبه اما یهو دوستم جنی میشه یهو میپره سمتم خواب سگ هم میبینم ک گازم میگیره بعضی اوقات هم خواب جنسی میبینم  اگر کسی راهکار داره ممنون میشم کمکم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجور باطلش کنم اخه میگن پیش هر دعانویسی نباید رفت

منم همزاد داشتم اینجوریه ک نمیزاره طرف پسری بری و همش دعوا داری با پارتنرت یا همش عصبی و پرخاشگری صدای اذان حالت و بد میکنه همش کابوسشو میبینی وخیلی بیشتر از ایناس من چله قرانی میگیرم هردفعه خیلی کمتر شده 

از ی زنه میگیرم ک سرکتابم باز میکنه ولی زیاد پاسخگویب ندارع

منم همزاد داشتم اینجوریه ک نمیزاره طرف پسری بری و همش دعوا داری با پارتنرت یا همش عصبی و پرخاشگری صد ...

دقیقا همینطورع من عاشق پارتنرمم اما تا زمانی ک باهاش کات میکنم همش ناراحتم اما وقتی باهاش اوکی میشم بینمون دعواس سر چیزای الکی بحثمون میشه صدای اذانم ک واقعا وقتی میشنوم سر درد میکنم میشه شمارشو برام خصوصی بفرسنی

دقیقا همینطورع من عاشق پارتنرمم اما تا زمانی ک باهاش کات میکنم همش ناراحتم اما وقتی باهاش اوکی میشم ...

اول باید ازش وقت تماس بگیری وقت ک داد توی ی بازه همش باید بهش زنگ بزنی تا بگیره شمارش همش میزنه خط اشغاله خیلی کار راحتی نیست ارتباط گرفتن باهاش

دقیقا همینطورع من عاشق پارتنرمم اما تا زمانی ک باهاش کات میکنم همش ناراحتم اما وقتی باهاش اوکی میشم ...

نمیخواد بری پیش دعا نویس 

به من پی بده تو تلگرام بهت میگم خودت چجوری باطل کنی 

@Mjkkjllhgklj