2777
2789
یکی میشناسم نزدیک ۴۰ سالش بود طفلی ناامید شده بود تا اینو انجام داد قسم میخوره از جلسه دوم میگه خواس ...

وای ماما 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

حتما انجام میدمممم

خیر ببینی عزیزدلمممم

خدایا شکررررررت😍😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۲۰ عزیزم

قربونت برم شما که هنوز سنی نداری. ذهنتو خیلی درگیرش نکن. اما بازم هر وقت قصدت جدی بود واسه ازدواج به نظرم یه دعا نویس خوب پیدا کن برو پیشش.گرچه خواست خدا از همه چیز بالاتره، سعی کن نماز اول وقت بخونی همیشه.زیارت عاشورا و قرآن و این چیزا هم  خیلی خوبه، نه صرفا برای ازدواج کردن. وقتی خدا ببینه بندش اینقدر دوسش داره مطمئن باش اونم واست کم نمیذاره. اینا که میگم تضمینیه🙂

قربونت برم شما که هنوز سنی نداری. ذهنتو خیلی درگیرش نکن. اما بازم هر وقت قصدت جدی بود واسه ازدواج به ...

الهی دورت بگردم 😔درسته ولی خب شرایطم خیلی سخته مجبورم ...بخدا انقد ختم گرفتم انقد دعا و پول دادممممم ک نگوووو الان میخوام همین سرکه و اینارو انجام برم و کل قرانو ختم کنم برا امام رضا😔

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
الهی دورت بگردم 😔درسته ولی خب شرایطم خیلی سخته مجبورم ...بخدا انقد ختم گرفتم انقد دعا و پول دادمممم ...

انشاالله به وقتش خدا یکی از بهترین بنده هاشو سر راهت قرار میده. آمین

یکی میشناسم نزدیک ۴۰ سالش بود طفلی ناامید شده بود تا اینو انجام داد قسم میخوره از جلسه دوم میگه خواس ...

سلام عزیزم منم ۲۹ سالمه ، از یکی تازگی ها خوشم آمده بنظرت اگه خواستم این کار کنم به نیت اون بکنم یا نه فقط برای ازدواج خوب این کار بکنم؟