2777
2789
میری عطاری سنگ قلیاب و سرکه سفید و تنباکو خشک میگیری. میجوشونی باهم ۴ شنبه قبل ادان ظهر حمام کنید او ...

مرسی عزیزم خیر ببینی الهی .. موقع غسل چیزی نگم نیتی دعایی؟؟؟

خدایا شکررررررت😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یکی یاد گرفتم  دوست و اشنام  انجام دادن نتیجه دیدن اخریش یه ماه پیش عقد کرد بختش بسته ب ...

من نمیدونم بختم بستس یا ن ولی تاالان چند نفر اومدن تا پای آزمایش بهم میخوره یا کلا میرن پیداشون نمیشه بهم گفتن تابعه داره ک دارم رفعش میکنم اینم انجام میدم 

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
من نمیدونم بختم بستس یا ن ولی تاالان چند نفر اومدن تا پای آزمایش بهم میخوره یا کلا میرن پیداشون نمیش ...

این سرکه کلا هرچی  دعا  چشم زخم  طلسم  تابعه باشه میشوره میبره😁😍

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀
من نمیدونم بختم بستس یا ن ولی تاالان چند نفر اومدن تا پای آزمایش بهم میخوره یا کلا میرن پیداشون نمیش ...

عزیزم شما وقتی خواستگار داری به آشنا و فامیل و دوست و در همسایه میگین؟؟؟ اگه اینجوریه واسه همینه، مردم اکثرا نظرشون تنگ شده. والا تا عقد نکردی تو این دوره زمونه به جز خانوادت به کسی نباید بگی

عزیزم شما وقتی خواستگار داری به آشنا و فامیل و دوست و در همسایه میگین؟؟؟ اگه اینجوریه واسه همینه، مر ...

ن بخدا ب کسی نمیگم اصلا ولی چون خونم مشکل داره ژنتیکی تا پای آزمایش منصرف میشن🥲

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
😂😂😂ای خدا از دهنت بشنوهههه

یکی میشناسم نزدیک ۴۰ سالش بود طفلی ناامید شده بود تا اینو انجام داد قسم میخوره از جلسه دوم میگه خواستگارا پیداشون شد روزی دو سه تا.   اخرش دوماه بعدش ازدواج کرد الان ۸ ساله همیشه دعام میکنه

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀