2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حمام با سرکه و سنگ قلیاب و تنباکو ۶ نفر تابحال ازدواج کردن 

سنگ قلیاب را سرکه مخلوط کنم من خواستکار نمیخوام که شخص احساسیم در رابطه هستم ولی هی به هم‌میخوره گفتن از بسته بودن بختم هست

چطوری توضیح میدی فداتشم؟

میری عطاری سنگ قلیاب و سرکه سفید و تنباکو خشک میگیری. میجوشونی باهم ۴ شنبه قبل ادان ظهر حمام کنید اول سر و بعد سمت راست بدن و چپ زیر پات لگن باشه کامل خشک شی. اب داخل لگن تو خونه و دم درب حیات میپاشی بمدت چهار هفته

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀
سنگ قلیاب را سرکه مخلوط کنم من خواستکار نمیخوام که شخص احساسیم در رابطه هستم ولی هی به هم‌میخوره گفت ...

این واسه باز شدن بخت و رزق و روزی 

رابطه احشاسیتون به مشکل خوردید یا نه

خوشکلم اصلا برای من به این مرحله نمیرسه

از مردا متنفر شدم اصلا کسی میاد پیشنهاد بده ردش میکنم

سینگل و مجردم 

الان چند ساله که کلا هیچی به هیچیه همش سنگینی دارم و ....

خوشکلم اصلا برای من به این مرحله نمیرسه از مردا متنفر شدم اصلا کسی میاد پیشنهاد بده ردش میکنم س ...

پس میخاید چیکار کنید پس من نمیخوام به دعانویسی مراجعه کنم

خوشکلم اصلا برای من به این مرحله نمیرسه از مردا متنفر شدم اصلا کسی میاد پیشنهاد بده ردش میکنم س ...

دختر زن عموش طلسمش کرده از بیست سالگی هرخواستگار میاومد ردش میکرد تاااااا ۳۶ سالگی. سرکه وسنگ قلیاب و تنباکو انجام داد  بختش باز شد