2777
2789

من حقیقتاً از فامیل پدری نفرت دارم دقیقاًم تو پروفایلم نوشتم که لطفاً فامیل پدری به من پیام ندن دایرکت ندن دوست ندارم باهاشون صحبت بکنم بیرونم می‌بینمشون سعی می‌کنم خودم بزنم به کوچه علی چپ مگر اینکه سیریش بشن بخوان صحبت بکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوره ی بدی شده. اونوقت بچه دار ک میشن همون بچه تنها میشه نه عمو نه دائی...... نه بچه فامیلی. بعد ک پشیمون میشن دیره دیدم ک میگم

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اسی بااجازه(اگ راضی نیسی بگو میپاکم) ی گروه چاقی داریم(افزایش وزن) تو روبیکا اگ خاسین درخاس دوست ...

مگه چاقی هم گروه میخواد ؟؟😂 

هر چی به دستت رسید بخور ، چاق میشی 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بعید میدونم از رو خوشی اینا رو بگن یا محبت زیادی فامیل دلشونو زده باشه

به نظرم اون فامیل رفتار بدی داشته که باعث این احساس شده یا حس بدی منتقل کرده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من از فامیل پدریم واقعا متنفرم چون وقت عروسیم مثل ی آدم ۷۰ پشت غریبه اومدن و خوردن و رفتن حتی خونم نیومدن.پاگشام نکردن. من چرا باید ازینا خوشم بیاد؟ چرا باید محتاجشون بشم؟ روز احتیاجم شب عروسیم بود که سنگ تموم گذاشتن بعد از اونم برام مردن

اتفاقا افزایش وزن سختتر از کاهش وزن

خوش به حالتون ، استعداد چاقی ندارین 

من آبم بخورم ، چاق میشم 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

فکر میکنی از رو خوشی اینا رو میگن یا محبت زیادی فامیل دلشونو زده؟ به نظرم اون فامیل رفتار بدی داشته ...

درسته 

ولی اخرش یه روزی همون فامیل شاید کمکی باشه میدونی 

همه ی پل ها رو نباید پشت سر خراب کرد 

منم دل خوشی ازشون ندارم به هیچ وجه 

ولی بازم هی رعایت میکنم 

از روی اجبار شاید روزی روزگاری ......

خب بی دلیل که آدم از کسی متنفر نمیشه

حتما یکاری کردن

شما حتما فامیلای خوبی داری اینا رو میگی

ما که از فامیل خیری ندیدیم

فقط زندگی مونو تباه کردن

فقط تونستن بهمون ضربه بزنن

فقط دنبال این بودن ما بدبخت بشیم

فقط دنبال حسادت و چشم و هم چشمی بودن

اینا قابل احترامن یا دوست داشتن؟

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️