2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4390 بازدید | 203 پست
منم خسته ام خیلی خسته بعد ۷ ماه دارو و مشاوره و تی دی سی اس حالا رسیدم به شوک و بستری  دیگه تو ...

شاید باورت نشه ولی من با بستری کردنم مشکلی ندارم فقط ارام بخش بزنن و از عالم و ادم بی خبر باشم ققط دلم به حال بچه هام میسوزع😭😭😭اتا میام جون بگیرم یه اتفاقی میوفته که داغون میشم .اخ از بچه ها م نه مادری کردم نه میمیرم که یه مادره دیگه براشون مادری کنه دلم خونه ابجی 

همیشه کنترل شدم همیشه خواستم اعتمادشون رو جلب کنم همیشه تحقیر شدم همیشه فکر کردم همه مسیولیت ها با م ...

خب عزیزم همه اینجوربودیم خواستن بچشون بهترین باشه، افسرده هم شدیم پیش اومده براهمه،،، بیخیال بلندشو قوی باش زرنگ باش کتاب بخون، فیلم ببین، فیلم دیدم برا روحیه عالیه، پیاده روی، پارک رفتن، کتابخونه برو، رفت‌وآمد کن باکسی که دوس داری از فامیلا، بشینی یه گوشه چیزی درست نمیشه،،، گاشو یه چای درست کن کارای خونه روانجام بده، یه مدت اینجور باش درست میشه عزیزم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هميشه دم پريود ديوونه ميشم پرخاشگر عصبي حتي فكر مردن ميكنم دكتر دوسري رفتم قرص داد ولي قطعش كردم خيلي سخته اخه بقيه روزا طبيعيم ولي دم پريود علائمم از pms شديدتره

چه مدت بستری بود؟

یه ماه 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

من

۲ ساله همه جور دارویی امتحان کردم، افکار خودکشی، افسردگی شدید و پانیک داشتم، فقط پانیک برطرف شده

دیگه قبول کردم که هیچ وقت اون آدمی که قبلا بودم نمیشم و اون حس شادی رو تجربه نمیکنم

من۲ ساله همه جور دارویی امتحان کردم، افکار خودکشی، افسردگی شدید و پانیک داشتم، فقط پانیک برطرف شدهدی ...

اره پنیک خیلی راحت تر درمان میشه افسردگی درمانش سخته مخصوصا اگه طولانی مدت بشه 

چه قرصایی بهت دادن روت تاثیر نداره؟

هر نوع قرصی که فکر کنی من ۱۲ـ۱۳سال پیش شروع بیماریم بود آخری بار هم پارسال رفتم دکتر نتیجه نداد دیگه چند ماه پیش قرصهای اونم خودم قطع کردم

اره پنیک خیلی راحت تر درمان میشه افسردگی درمانش سخته مخصوصا اگه طولانی مدت بشه

چه میشه کرد. من فقط آرزو میکنم یه جوری خودم بمیرم، مریضی ای تصادفی چیزی

دلم نمیاد خودکشی کنم و آدمهای دور و برم رو ازار بدم و باعث رنج و عذابشون بشم

تا دم خودکشی هم رفتم، ولی نکردم

خیلی خسته ام

چه میشه کرد. من فقط آرزو میکنم یه جوری خودم بمیرم، مریضی ای تصادفی چیزیدلم نمیاد خودکشی کنم و آدمهای ...

اتفاقا من اصلا به آدم های اطرافم فکر نمیکنم اونا باعث این حال من هستن 

من یه تجربه ناموفق داشتم الآنم فقط از اینکه انجام بدم و نشه میترسم که نمیرم سمتش

اتفاقا من اصلا به آدم های اطرافم فکر نمیکنم اونا باعث این حال من هستن من یه تجربه ناموفق داشتم الآنم ...

من خوشبختانه اطرافیانم خوبن و درکم میکنن. اگه اونا نبودن حتما تمومش میکردم. تنها دلیلم واسه ادامه دادن هستن، که کاش این دلیل رو هم نداشتم و بدون عذاب وجدان راحت میکردم خودمو

ولی تنها کاری که از دستم برمیاد اینه که خودمو مشغول نگه دارم، بیکار نشینم وگرنه همینجوری فرو میرم و غرق میشم تو افسردگی