2777
2789
عنوان

تقلب

| مشاهده متن کامل بحث + 59 بازدید | 63 پست
اوف همع اینا رو ک گفتی در اوردن تقلبه ب شدت سخته من یبار تقلبم از دستم افتاد مراقبه دوید سمتم دستام ...

اصلا سخت نیست 

دستت که جلوته مینویسی عادیه 

پات رو میندازی رو پات خیلی عادی از روش مینویسی  میزاری توی  جامیزی

تیشرت هم باید بلند باشه چند تا دکمه باز کنی 

تو مو هم خیلی خوبه . مقنعه رو میاری جلو انگار میخایی مو درست کنی تقلبو میبینی مقنعه رو درست میکنی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙏🏻بابام موافق بود مامانم غیر موافق،انقدر دلیل اوردم راضی شد برسونه،نگرانه فقط که گیر بیوفتم

نگرانیشونم خریدارم  

دیگه کار خلاف ترس داره 

خب از این ک مطمعنی گیر نمیفتی خوبه پس تقلب کن

من با هندزفری تقلب میکردم تمام سوالات مهم رو ظبت میکردم و رو پخش میزاشتم از گوشی دکمه ای استفاده میکردم چون لمسی سخت بود 

لایک نکن خیرشو ببینی
صدرصد میگردن.باتوجه به اعتراضات دانش اموزا به سوالای علوم احتمالا فکرمیکنن نقشه کشیدین

اخه وقتی دستگاه ندارن و فقط با دست سینه رو چک میکنن با شکم چجوری میفهمن؟

نگرانیشونم خریدارم     دیگه کار خلاف ترس داره  خب از این ک مطمعنی گیر نمیفتی خوبه پ ...

من خودم ترسو ام،اما مطمئنم گیر نمیوفتم.فقط باید مطمئن باشم سوال هارو میفرستن 

اخه میز اولم مراقب قشنگ جلومه

مخ مراقب رو نمتونی بزنی؟

بخدا من واسه نهایی مخ مراقبا رو میزدم چقدر سر امتحان میخندیدم اخر سر خودشون میگفتن سریع از رو هم بنویسید زود باشید وو  

لایک نکن خیرشو ببینی
اخه وقتی دستگاه ندارن و فقط با دست سینه رو چک میکنن با شکم چجوری میفهمن؟

ایرپادو میبینن تو گوشت میگردن صدرصد

𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞
من خودم ترسو ام،اما مطمئنم گیر نمیوفتم.فقط باید مطمئن باشم سوال هارو میفرستن 

من تایپیکتو ذخیره میکنم فردا میام ببینم چ کردی  

فقط مواظب باش یک درصدم احساس خطر کردی بیخیال شو

لایک نکن خیرشو ببینی
من تایپیکتو ذخیره میکنم فردا میام ببینم چ کردی     فقط مواظب باش یک درصدم احساس خطر کردی ...

😂😂😂😂تقلب کردم راحتتتتتت

حتی چکمون هم نکردنننننن،۱۵ ۱۶ میشم