2777
2789
عنوان

خواهشا جواب بدین خیلی افسردم

209 بازدید | 24 پست

تورو خدا ارومم کنین حالم خیلی بده دغدغم واقعا شاید از نظر همه مسخره بیاد یا بگین برو تراپی الان چی داری میکنی اینجا ولی واقعا ذهنمو خیلی درگیر کردن :

اولا که دلم میخواست که برم دیپلم تجربی بگیرم و بعدش کنکور بدم که دو دلم بخاطر اینکه دیگه ۲۳ سالمه و واقعا از اینکه فقط دانشگاهو خونه برمو بیام خسته شدم یه تنوع میخواااامممم

از اونورم یه پسریو ۷ سال دوس داشتم حالا این آقا رفت با یه دختر که دختره از من ۴ سال کوچیکتره و همونجا محل کار باهم آشنا میشن و اینو من دوماهه متوجه شدم که پولداره و زیبا و کلا دیگه آپشنای یه دختر کم سن و همه چی تمومو داره با خودم میگم من توی سن ۲۳ سالگی چرا هیچ کاری تا الان نکردم و اون دختر هم خوشگله هم پولداره هم انقد ازم کوچیکتره همم اینکه پسر مورد علاقمو در کنارش داره (پسره ام داره خودشو فدای دختره میکنه😐)

این پسر اصلا در این حد عاشق نمیشد ببین دیگه چقد دختره رو دوس داره ای کاش در حد اون دختره بودم اما یه دراز ۱۸۶ سانتی بدرد نخور در خونه ام شاید خو**دکشی کردم واقعا خستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۲۴ سالمه سر یه جریانایی خیلی افسرده شدم

جدا از اون از نظر تحصیلی شغلی هم به بن بست خوردم

اخر سر از سر مجبوری رفتم پیش روانپزشک، دارو مصرف میکنم

نمیدونم چی بهت بگم چون خودم هم داغونم

فقط اینو میتونم بگم قید اون پسر که رفته سراغ یکی دیگه رو کلا بزن ، مطمئن باش لیاقتت بیشتر از این حرفاست

منم ۲۴ سالمه سر یه جریانایی خیلی افسرده شدمجدا از اون از نظر تحصیلی شغلی هم به بن بست خوردماخر سر از ...

نشکل اینجاست که پسر خوبی بود و من ازش خیلی بلندتر بودمو واقعا پسرا دختر با عرضه و مستقل میخوان.

منم افسرده و مزخرف..

کاری به اونا ندارم کار به این دارم که دختره تو اون سن کم که متولد ۸۵ هست انقد خوشگل و موفق و پولداره و خاکبرسر من

نشکل اینجاست که پسر خوبی بود و من ازش خیلی بلندتر بودمو واقعا پسرا دختر با عرضه و مستقل میخوان.منم ا ...

کاردختر چیه

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....

سالی نداری فقط حتما برو سرکار و درامد داشته باش ازدواج خوب ودرست کن واینکه خودت را با بقیه مقایسه کنی رها کن مطمئنا موفق میشی فقط هدف داشته باش و جلو برو

این را کسی که چهل سال رد کرده میگه