2777
2789
عنوان

تقلب

| مشاهده متن کامل بحث + 59 بازدید | 63 پست

کف دست 

مچ پا 

برگه کوچیک تو سوتین بزار

رو تیشرت میتونی بنویسی اکه سفید باشه .

تو موهات بزار تقلبو

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتخاب رشته ات خراب شد درس نخوندی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

کف دست  مچ پا  برگه کوچیک تو سوتین بزار رو تیشرت میتونی بنویسی اکه سفید باشه . تو موها ...

اوف همع اینا رو ک گفتی در اوردن تقلبه ب شدت سخته

من یبار تقلبم از دستم افتاد مراقبه دوید سمتم دستامو بردم بالا گفتم هیچی نیس خودشم زمینو گشت دید چیزی نیس

بعد رفت 

حالا ب لطف خدا تقلبه بغل جیبم گیر کرده بود  

لایک نکن خیرشو ببینی
پیدا میکنن  نکن ریسک منویادمه گوشی از دختره گرفتن بیچاره از شرت ترس سر امتحان شاشیید   &n ...

💀💀💀ترسیدم..آقا هیچی نخوندم نمیخوام تجدید شم مجبورممم. مطمئنم نمیتونن‌بگیرنم. فقط مشکل جواب سوال هاست

اون دستگا فلزیابه😂

والا واسه نهایی ها که ما میریم به یه جاهای دست میزنن خودمون تا حالا دست نزدیم 

گوشی و ایرپاد هم میگیره دستگاه فکر کنم چون قطعه های فلزی داخلشون داره واسه همون گفتم 

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون
حالا ب کنار چ مامان پایه ای داری ک میخاد بهت تقلب برسونه مامان من بشدت مخالف تقلبه و ب بابام میگفت

🙏🏻بابام موافق بود مامانم غیر موافق،انقدر دلیل اوردم راضی شد برسونه،نگرانه فقط که گیر بیوفتم