بچه ها فردا میخوام برای امتحان ایرپاد بذارم مامانم برام سوال هارو جواب بده،تنها ترسم اینه که سوال هایی که پخش میشه همین سوالا نباشه،اما کسی که میخواد سوال هارو با جواب پخش کنه تاحالا صدبار اینکارو کرده و ثابت شدس. به نظرتون می ارزه ؟چیزی نخوندم
اوف همع اینا رو ک گفتی در اوردن تقلبه ب شدت سخته من یبار تقلبم از دستم افتاد مراقبه دوید سمتم دستام ...
اصلا سخت نیست
دستت که جلوته مینویسی عادیه
پات رو میندازی رو پات خیلی عادی از روش مینویسی میزاری توی جامیزی
تیشرت هم باید بلند باشه چند تا دکمه باز کنی
تو مو هم خیلی خوبه . مقنعه رو میاری جلو انگار میخایی مو درست کنی تقلبو میبینی مقنعه رو درست میکنی
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.