aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1926 عنوان یه حس موذی داره منو اذیت میکنه 32 بازدید | 39 پست حس میکنم حضورم تو یه جای به خصوص باعث آزار یکی هستمن عادت ندارم به این حسهرگز حاضر به آزار محبوبم نیستمشما جای من باشین چیکار میکنین؟ 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات 1403/03/12 | 23:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
987_delara عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 1133 عزیزم یکم شفاف تر بگو خب من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1926 عزیزم یکم شفاف تر بگو خب فکر کن یه جا مهمونی که میزبان برات عزیزه اما شاید بهدخاطر حضور شما نمیاد خونش یا کلا از حضور شما ناراحتهاز اون طرف شمام دلت نمیخواد بری از اون خونهولی راضی به عذاب میزبان هم نیستی چیکار میکنین؟ 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1926 استارتر کجا رفتی خوبی گلم؟ سلام رهای نازم😘😘 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
خوشگلتونمممممممممممم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 8486 سلام رهای نازم😘😘 😍گل ناز خوبی؟منو از کجا میشناسی نفس😅
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1926 🙂هیچکار اجی نمیشه عادت ندارم اخه ازار ارواح تو مرامم نیست😀 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1926 استارتر کجا رفتی خوبی گلم؟ فدات مهربونم 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
خوشگلتونمممممممممممم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 8486 نمیشه عادت ندارم اخه ازار ارواح تو مرامم نیست😀 تو ازارش نمیدی اون خودش اذیته یا کنار بیاد یا بره،هیچوقت کوتاه نیا بخاطر دیگران خودتو فدا نکن
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1926 از اون جمع برو اره درستش همینه باید دلمو راضی کنمیکم سخته اما غیر ممکن نیست 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
خوشگلتونمممممممممممم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 8486 اره درستش همینه باید دلمو راضی کنم یکم سخته اما غیر ممکن نیست سخت نگیر ادمهایی که مظلومن و بخاطر دیگران کوتاه میان همیشه اذیت میشن اولویتت فقط خودت باش عزیزم
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1926 😍گل ناز خوبی؟منو از کجا میشناسی نفس😅 با یه کاربری دیگه با هم دوستیم 😘 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
خوشگلتونمممممممممممم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 8486 با یه کاربری دیگه با هم دوستیم 😘 اها 😅گله منی تو دختر