2777
2789
عنوان

از شوهرم دل شکسته ام

1046 بازدید | 58 پست

خواهر شوهرم خیلی به من بدی کرد

در حدی که واسه پدر و مادر من جادو جنبل نوشت

و خود شوهرم هم اینو می دونه و خودش به من گفت که آجیش این کارو کرده

اما ما هنوزم باهاش در ارتباط هستیم و خیلی خواهرش رو دوست داره

وقتی می بینم چطور با آدمی که انقدر به من بدی کرده علاقه داره

خیلی از زندگیم بدم میاد):

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرش باشهمنم زنشمتو خواهرت به شوهرت آسیب بزنههمچنان دوستش خواهی داشت؟

من واقعا میگم اصلا تعریف از خود نیست،بدی که کسی بهم کنه زود یادم میره و میبخشم

اینجوری آدم آرامشش بیشتره

من واقعا میگم اصلا تعریف از خود نیست،بدی که کسی بهم کنه زود یادم میره و میبخشماینجوری آدم آرامشش بیش ...

من کینه ایم میبخشم اما فراموش نمیکنم و یه روز به وقتش بدجور زهرمو خالی میکنم

اولا بگو از چه نظر میگی دوسش داره یعنی چه کار براش میکنهبعدش شوهرت باخودش میگه این کارها رو برای خاط ...

بهش زنگ می زنه باهاش در ارتباطه دوست داره من خواهرش رو دعوت کنم خونه و مهمونش کنم هر مناسبتی برای بچه هاش بالاترین هدیه رو می ده

خواهرش باشهمنم زنشمتو خواهرت به شوهرت آسیب بزنههمچنان دوستش خواهی داشت؟

صادقانه بگم آره

به نظرم علاقه به همخون چیز دیگه ست

اگه میخوای جایگاه رو حفظ کنی فاصله بگیر اما سعی نکن شوهرت رو مجبور به قطع ارتباط کنی

I will always love you❤️💖💗

من واقعا میگم اصلا تعریف از خود نیست،بدی که کسی بهم کنه زود یادم میره و میبخشماینجوری آدم آرامشش بیش ...

میشه بگی چطور میتونی اینطوری باشی؟

جدی میگم

من نمیگم به کسی که بهم بدی کرده آسیب میزنم، منتهی نمیتونمم ببخشم. خشمش رو حمل میکنم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

توقع و انتظار داری چه کار کنه؟

آیا هنوزم رفتارای خواهرشوهرتون ادامه داره؟

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
صادقانه بگم آرهبه نظرم علاقه به همخون چیز دیگه ستاگه میخوای جایگاه رو حفظ کنی فاصله بگیر اما سعی نکن ...

پس عاشق شوهرت نیستی

چون وقتی عاشق کسی باشی نمی تونی کوچک ترین بی احترامی بهش رو تحمل کنی

بهش زنگ می زنه باهاش در ارتباطه دوست داره من خواهرش رو دعوت کنم خونه و مهمونش کنم هر مناسبتی برای بچ ...

بگو من نمی تونم با این آدم روبرو بشم زیر بار دعوت نرو بگو میترسم برای منم دعا بگیره اما شوهرت رو منع نکن چون حریص تر میشه

I will always love you❤️💖💗

شوهر من دیروز یجوری طرفداری مادرشو میکرد مادری ک کلی اذیتم کرد هنوزم ادامه داره هرچی از دهنم در اومد بش گفتم و بلاکش کردم

البته خونه مامانمم اومدم ده روز چون از مامانم دورم هرزگاهی هر دوماه سه ماه یبار میام ولی نمیرم تا متوجه چرتو پرتایی ک گف بشه