2777
2789
عنوان

یه حس موذی داره منو اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 32 بازدید | 39 پست
ببخشید اگه حرفی زدم ناراحت شدی گلم

نه عزیز ترینم نگو اینو 😘😘😘

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به درک اجی خدتو اذیت نکن چقد روحیه لطیفی داری تو سایت چند وقت پیش یکی بهم گفت ازت بدم میاد متنفرم از ...

اره من خیلی لطیفم مناسفانه
چقدر بد چطور تونسته اینو بگه تو بسیار مهربونی
احتمالا دو تا کاربریمو میخوام ببندم با کاربری جدید میام بهت درخواست دوستی میدم ❤️❤️❤️کاربری که هیشکی دیگه نتونه اذیتم کنه

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
خوب فکراتو بکن بعد تصمیمی بگیر که پشیمون نشی عزیزم

کار درست همینه ترک مهمونی
فقط باید دلمو راضی کنم😘😘
چه خوب که هستی

اره من خیلی لطیفم مناسفانه چقدر بد چطور تونسته اینو بگه تو بسیار مهربونی احتمالا دو تا کاربریمو میخ ...

میدونی عکسمو دیده بود میگفت قیافت شبیه یه دختری بوده که نمیدونم نامزدشو دزدیده و ازدواج کردن گفتم بابا من مجردم 😐گفت بدم ازت میاد ریپلایم نکن،گفتم باشه ببخشید،ان شالله با حس و حال خوب بیای و درخواست بدی قبول میکنم😍

میدونی عکسمو دیده بود میگفت قیافت شبیه یه دختری بوده که نمیدونم نامزدشو دزدیده و ازدواج کردن گفتم با ...

وای خدای من
منم چند وقت پیش یه خانومی عکسشو گذاشت نمیدونم چی گفتم کلی ناراحت شد گفت تو خیلی عقده ای هستی و لابد خودت خیلی زشتی بعد که بهش فهموندم مطلبمو اشتباه متوجه شده کلی معذرت خواست
تازع عکسمم نشونش دادم باور کنه حسادت نمیکنم و ازش خوشگل ترم😂

فدات گلم 😘😍

❤️❤️❤️

وای خدای من منم چند وقت پیش یه خانومی عکسشو گذاشت نمیدونم چی گفتم کلی ناراحت شد گفت تو خیلی عقده ای ...

😂🤣خخخخخخ این یهو پرید بهم اولش فک کردم اشتباه ریپلای کرده بعد دیدم میگه تو شبیه فلانی هستی گفتم خب که چی شبیهشم خودش که نیستم من مجردم ۲۵ ۲۶ سالمه 😂میگفت نه بدم میاد ریپلایم نکن گفتم باشه ببخشید😂😂😂😂باهاش سرو کله نزدم گفتم دلش پره گناه داره،اون خانمه که اونجوری گفتی فک کرده شاه پریونه و حسودی کردی

😂🤣خخخخخخ این یهو پرید بهم اولش فک کردم اشتباه ریپلای کرده بعد دیدم میگه تو شبیه فلانی هستی گفتم خب ...

شاید 😀