2777
2789
ببین روزایی که خیلی استرس بکشم یاشبایی که قبل خواب خیلی فکرو خیال کنیم بدتر میشه... ولی قابل کنترله ...

همیشه نفس عمیق میکشم ولی خب چه میشه کرد این ترس دیگه همیشه باهامه،من اصلا نمیتونم برای سرماخوردگی دکتر برم از نرس همش میگم الان میمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ولی گاهی اوقات به معده میزنه ادم داغون میشه😒😒😒

به معده نمیزنه

ولی کسی که کلا مشکل معده یا گوارش داره،، با هر ناراحتی عصبی، معدش درگیر میشه و ناراحت

آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی!!! 
همیشه نفس عمیق میکشم ولی خب چه میشه کرد این ترس دیگه همیشه باهامه،من اصلا نمیتونم برای سرماخوردگی دک ...

منم مثل شما هستم تا سرم درد میگیره میگم تومور مغزیه یعنی از کاه کوه میسازه ذهنم میترسم برم ام ار ای بدم

ولی اگر تونستی یه دکتر خوش رفتار پیدا کن برو بهت قوت قلب هم میده دیدنش روحیه بخش میشه برات

اینروزا بیشتر متخصص ها یکم رک و خیلی تند حرف میزنن ادم میترسه 

اینی که شما میگی نادره شاید به خاطر ترس باشه، چون خود شخص توی اون لحظه خیلی خیلی میترسه

آره

اول نوک بینی و دور دهنم شروع به گز گز میکنه بعد نوک انگشتام

بعد فکم قفل میکنه و دست و پام سفت میشه اما کاملا هوشیارم و میفهمم اطرافم چه خبره

دکترم گفت اکسیژن کم میاری هر بار شروع به گز گز کرد سریع محیط رو عوض کن

وقتی خیلی استرس دارم یا خیلی عصبی هستم اینطوری میشم.

خیلی میترسم زبونم می‌چسبه سقف دهنم و من اگه کسی که آگاه به وضعیتم کنارم نباشه خفه میشم

آره اول نوک بینی و دور دهنم شروع به گز گز میکنه بعد نوک انگشتام بعد فکم قفل میکنه و دست و پام سفت ...

حتما سریعتر تحت درمان قرار بگیرید

و نگران نباشید انشاالله که سریعتر خوب خوب می‌شید 

آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی!!!