2777
2789

خودم ندارم دخترم داره

یسالی بود حمله سرفه ای بهش دست میداد گذاشتیم سر سرماخوردگی؛تا اینکه یه حمله شدید بهش دست داد درحد لمس شدن دستو پا:(هیچی رفتیم دکتر گفت پنیک عصبیه

نمیدونم چجوری درمانش کنم واقعا

فقط با گلاب سعی میکنه نفسشو باز کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نزدیک ۴ ماهه بدترین تجربه زندگیمه  تحمل میکنم

من جدیدن بعد از غذا خوردن احساس رفلاکس میکنم وخفگی،الان دوساله درگیرشم همش میگم حتما رفلاکسم از پانیکه که باز شروع شده

نزدیک ۲ ماه شبا موقع استراحت بیشتر بهم دست میده

واقعیتش همون لحظه میشینم مامانم پشت کتفمو ماساژ میده اب قند و گلاب میده میخورم تا یک ربع طول میکشه اروم شم 

دکترهم رفتم خوب بود

خودم ندارم دخترم داره یسالی بود حمله سرفه ای بهش دست میداد گذاشتیم سر سرماخوردگی؛تا اینکه یه حمله ش ...

انشالله بلاشون به دوره،من جدیدن الان سه هفته است سرفه خشک دارم ینی امکانش هست از پانیک باشه؟

پانیک اینجوریه که، یهو تپش قلب زیاد میشه، و فرد درگیر حمله،،، احساس می‌کنه که قلبش آلارم میده که داری سکته می‌کنی، یا دور از جون داری م ی میری،،، در حالی که اصلا اینجوری نمیشه، و اتفاقی نمی افته،، فقط باعث ترس شدید شخص میشه

آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی!!!