2777
2789
عنوان

واژینیسموس..

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 46 پست
موقع معاینه هم دکتر اول ژل میزنه شاید واسه اونه درد نداشتی موقع رابطه هم لوبرکانت بزن خیلی کمک کنند ...

اره حتما یه مورد دیگه کا  ند وم گفت با اون سخته اولین بار بدون اون انجام بده

اینکه اره شوهرم چون سپتوم داشتم و سوزش زیاد میگرفتم میخواست انجام بده نسبت بهش استرسی شدم و همچنین د ...

خدارو شکر

موقع رابطه چندبار شوهرتو اون دکتره رو به ذهنت بیار

استرست بره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معذرت میخوام اینو میپرسم ولی موقعیکه بهتون نزدیک‌میسدن خودتونو منقبض میکردید؟ و کلا پاهاتون رو‌جمع م ...

اره هم معاینه هم نزدیکی خودمون که اصلا نمیشد معاینه میشد ولی با درد و سوزش .اما امروز من معاینه بدون انقباض و درد پیش بردم نزدیکی هم خدا کنه حل شده باشه 

خداروشکر که بهتر شدید 🙏 

عزیزم شما ۱۱ماه هست ازدواج کردید و اینقدر سختتون هست. تصور کن من ۶سال ازدواج کردم و هنوز یبارم نتونستم .خستم و ناامید. اگر انجام دادید حتما خبرشو بهم بده تا منم امید بگیرم🌹

جدا شدید؟

جدا که شدم اما وقتی باردار بودم فهمیدم خیانت کرده علتش این بود‌

این که میگم مهلت نداد منظورم اینه رعایتم را نکرد و میخواست روزای اول همه چی انجام بشه

بدون توجه به درد و ترس و گریه من

خداروشکر که بهتر شدید 🙏  عزیزم شما ۱۱ماه هست ازدواج کردید و اینقدر سختتون هست. تصور کن من ۶سا ...

حتما آن شالله که بتونیم و میتونیم همسرت چیزی نمیگه؟ من که تحت فشار قرار داده میگه تو این ۱۷ روز خوب شدی شدی نشدی برو خونه بابات😞😞

جدا که شدم اما وقتی باردار بودم فهمیدم خیانت کرده علتش این بود‌ این که میگم مهلت نداد منظورم اینه ر ...

خیلی سخته خیلی کسی مارو درک نمیکنه حتی مادرمون همه فکر میکنن ادا درمیاریم میگن مگه چیه اینهمه آدم تونستن تو نمیتونی

حتما آن شالله که بتونیم و میتونیم همسرت چیزی نمیگه؟ من که تحت فشار قرار داده میگه تو این ۱۷ روز خوب ...

انشاالله که میتونید گلم برای منم دعا کن 🙏 

همسرم میگه اگر هیچ وقت نتونیم بازم یه تار موهاتو با دنیا عوض نمیکنم 😔😔😔 بازم دلم براش میسوزه

انشاالله که میتونید گلم برای منم دعا کن 🙏  همسرم میگه اگر هیچ وقت نتونیم بازم یه تار موهاتو ب ...

شوهر من عجیب شده با اینکه دیگه مشکلی ندارم نمیتونه بیاد سمتم