2789
عنوان

واژینیسموس..

231 بازدید | 46 پست

سلام سلام من چند روز پیش تاپیک زدم که واژینیس هستم و نمیتونم هیچکاری کنم امروز رفتم پیش دکترم خیلی خیلی راحت معاینم کرد اصلا درد حس نکردم یعنی خوب شدم؟؟؟؟الان مشکلی ندارم🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما موقع رابطه فقط درد داری اونم به خاطر یا استرس یا ترس یا عدم علاقه به شوهره معمولا ربطی به معاینه نداره و ممکنه بعد معاینه بازم مشکل داشته باشی

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
چطوریه علائمت ؟ینی قبلا دست هم بهت میزدن چطور بودی

من نمیتونستم رفتم دکتر گفت باید جراحی بشی سپتوم داری جراحی انجام دادم معاینه کرد به شدت درد داشتم گفت مشکلی نداری برو ولی نتونستم کاری کنم امروز دوباره رفتم پیشش در کمال تعجب امروز معاینه اصلا درد نداشتم اسپکلوم کامل گذاشت داخل گفت هیچ مشکلی نداری و خوب خوبی 

شما موقع رابطه فقط درد داری اونم به خاطر یا استرس یا ترس یا عدم علاقه به شوهره معمولا ربطی به معاینه ...

همون شوهرم میبینم استرس میگیرم ولی چون سری قبل خیلی درد داشتم تو معاینه امروز هیچ دردی حس نکردم الان یه هفته کگل انجام میدم و نزدیکی انجام ندادم فعلا که دکتر گفت مشکلی نداری

همون شوهرم میبینم استرس میگیرم ولی چون سری قبل خیلی درد داشتم تو معاینه امروز هیچ دردی حس نکردم الان ...

یه بار قرص ضد استرس رو امتحان کن برو داروخونه قرص ضد استرس بگو چن‌ نوع داره بگو یه مدلی میخوام که خواب اور نباشه قبل رابطه مصرف کن و ژلوفن بخور که درد احساس نکنی 

موقع رابطه هم اولا معاشقه کنید در ثانی ژل لوبریکانت استفاده کنید

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
درد شدید میگرفتم منقبض میشدم حتی تو معاینه ولی امروز نه انقباضی صورت گرفت نه دردی نه سوزشی

عزیزم بیا راهنماییت کنم . درخواست بده تا ورزش هارو بگم بهت

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
یه بار قرص ضد استرس رو امتحان کن برو داروخونه قرص ضد استرس بگو چن‌ نوع داره بگو یه مدلی میخوام که خو ...

همون الان دیگه این مشکل نداشتم خداروشکر چنان ذوق کردم که منقبض نشدم خداکنه تو رابطه هم همینجوری باشه دستگاه گذاشت حسش نگردم