2777
2789
عنوان

واژینیسموس..

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 46 پست

من استرس ذهنی داشتم دچار درد میشدم ولی دکتر معاینه کردنی درد نمیگرفتم

نسبت به شوهرت استرس داری خودت خبر نداری

موقع انجام رابطه صدرصد استرس یه چیزو داری مثل استرس درد یا انواع استرس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بیا راهنماییت کنم . درخواست بده تا ورزش هارو بگم بهت

مرسی جان ورزش ها میدونم چون هم مشاوره رفتم هم دکتر هم اینترنت این ۱ هفته همش داشتم کگل میکردم روزی ۳ ست حتما انجام می‌دادم کم کم رسوندم ۱۵ تا هر وقت هم بیکار بودم انجام می‌دادم خدا کنه جواب داده باشه که البته حس کردم تغییرم و امروز تو معاینه

من استرس ذهنی داشتم دچار درد میشدم ولی دکتر معاینه کردنی درد نمیگرفتم نسبت به شوهرت استرس داری خودت ...

واژینیسموس یعنی فقط درد دارید؟ و بخاطز درد نمیتوتید رابطه دلشته باشید؟! یا کلا از نزدیک سدن میترسید و خودتون رو‌ جمع میکنید؟

کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️

شوهرت مراعاتت را میکنه؟من ۱۸ سالم بود،خودم آگاهی از مشکلم نداشتم و شوهرمم اصلا مراعاتم را نکرد...هنو ...

شوهرم نه زیاد  این مدت آنقدر تنش داشتم استرس بهم وارد میکرد اصلا تحویل نمی‌گرفت و فقط به من ۳ هفته وقت داد تا اینکه خوب بشه 

واژینیسموس یعنی فقط درد دارید؟ و بخاطز درد نمیتوتید رابطه دلشته باشید؟! یا کلا از نزدیک سدن میترسید ...

الان نسبتا خوب شده ام

شوهرمو دیدنی می لرزیدم استرس مانع تحریک میشد موقع رابطه درد شدید میگرفتم به دلیل تحریک نشدن 

این درد باعث میسد دفعه بعد استرسم زیاد شه و دردش زیادتر

واژینیسموس یعنی فقط درد دارید؟ و بخاطز درد نمیتوتید رابطه دلشته باشید؟! یا کلا از نزدیک سدن میترسید ...

اینکه اول نمیتونستم جراحی انجام دادم دکتر معاینه کرد گذاشتم ولی درد و سوزش خیلی زیادی داشتم نتونستم با شوهرم نتونستم رفتم مشاوره بهم ورزش داد چون۳ هفته بیشتر وقت ندارم برای درمان رفتم متخصص زنان پیش دکترم امروز خواست معاینه کنه نذاشتم گفتم نمیشه انجام ندی میترسم گفت بشین ببینم مشکلت چیه دیگه در کمال تعجب آنقدر راحت دستگاه رو گذاشت نه دردی حس کردم نه سوزشی هیچی انگشتشم گذاشت باز حس نکردم

شوهرم نه زیاد  این مدت آنقدر تنش داشتم استرس بهم وارد میکرد اصلا تحویل نمی‌گرفت و فقط به من ۳ ه ...

همین که بهت مهلت کنه این خودش استرس آوره

باید آنقدر ریلکس باشی تا بدنت شل باشه راحت بتونی

شوهرم نه زیاد  این مدت آنقدر تنش داشتم استرس بهم وارد میکرد اصلا تحویل نمی‌گرفت و فقط به من ۳ ه ...

کاش هردوتون برید تراپی

اینجوری زودتر خوب میشی

به من حتی یه هفته هم مهلت نداد،هیچوقت نمی بخشمش

اینکه اول نمیتونستم جراحی انجام دادم دکتر معاینه کرد گذاشتم ولی درد و سوزش خیلی زیادی داشتم نتونستم ...

معذرت میخوام اینو میپرسم ولی موقعیکه بهتون نزدیک‌میسدن خودتونو منقبض میکردید؟ و کلا پاهاتون رو‌جمع میکردید؟

کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️

اینکه اول نمیتونستم جراحی انجام دادم دکتر معاینه کرد گذاشتم ولی درد و سوزش خیلی زیادی داشتم نتونستم ...

لوبریکانت حتما مصرف کن معجزه میکنه

مهم ترین دلیل درد خشکی اون قسمته

مهم ترین دلیل خشکی هم عدم تحریکه

مهم ترین دلیل عدم تحریکم استرسه

لوبریکانت بزن تا راحت بشی این راحت شدن باعث میشه استرستم بره

من استرس ذهنی داشتم دچار درد میشدم ولی دکتر معاینه کردنی درد نمیگرفتم نسبت به شوهرت استرس داری خودت ...

اینکه اره شوهرم چون سپتوم داشتم و سوزش زیاد میگرفتم میخواست انجام بده نسبت بهش استرسی شدم و همچنین دکتر هم معاینه میکرد منقبض میشدم سفت میکردم خودم هوف درد عجیبی داشتم انگار گوشت تنم داشت جدا میشد ولی امروز نه اصلا درد نداشتم اصلا سوزش نداشتم