این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اردلانم😍 زندست و تو جلد دو که شکلات تلخ اسمشه بر می گرده و داستان جلد دو مربوط به اردلان هستش😉
وینستون چرچیل اولین سیگاری که از عطرِ گس و بوی ماندگارش خوشش اومد، اسم خودش رو گذاشت روش! چون می خواست طعم تلخ خودش رو با هربار دود کردن اینها، بفرسته توی مغز و روح آدم هایی که تا سال ها بعد این سیگار رو می کشن. چرچیل می خواست نوستالژی باشه و من تحسینش می کنم! بخشی از کتابم😎 #دلارام
سلام من کتاب سیگار شکلاتی رو خریدم ولی هر جا میرم مینویسن که چون سانسور شده جذابیتش رو از دست داده کسی سایتی رو میشناسه که کامل و رایگان و بدون سانسور این رمان رو گذاشته باشه؟ چون من هم پی دی اف قرار نبود و هم کتابش رو خوندم لامصبا کلمه رقص رو هم سانسور کرده بودن بجاش مینوشتن ورجه وورجه😐😐😑😑