2777
2789

میگن کاملش نکرده  

ناقصه نمینویسه باقیشو

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رمان داستان زندگی واقعی می خوام وقتی می دونم داستان ساخته ذهن نویسنده هست و حقیقت نداره بهم نمی چ ...

اگه رمان داستان زندگی واقعی می خواین رمان های فریده شجاعی و فریده رهنما خصوصا فریده شجاعی عالیه خیلی قشنگن

سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍
من رمان داستان زندگی واقعی می خوام وقتی می دونم داستان ساخته ذهن نویسنده هست و حقیقت نداره بهم نمی چ ...

رمان آب نبات چوبی 

و رمان آسمانی ها بر اساس واقعیت هستن تو فضای مجازی هم پیدا میشن به راحتی

خدایا کمک کن اینبار دیگه امیدمو از دست ندم

ولی آبنبات چوبی خیلی دردناکه هرکسی نمی تونه بخونه

خدایا کمک کن اینبار دیگه امیدمو از دست ندم

سارا و شهراد ازدواج می کنن

اردلانم😍 زندست و تو جلد دو که شکلات تلخ اسمشه بر می گرده و داستان جلد دو مربوط به اردلان هستش😉

وینستون چرچیل اولین سیگاری که از عطرِ گس و بوی ماندگارش خوشش اومد، اسم خودش رو گذاشت روش! چون می خواست طعم تلخ خودش رو با هربار دود کردن اینها، بفرسته توی مغز و روح آدم هایی که تا سال ها بعد این سیگار رو می کشن. چرچیل می خواست نوستالژی باشه و من تحسینش می کنم!                       بخشی از کتابم😎 #دلارام

سلام من کتاب سیگار شکلاتی رو خریدم ولی هر جا میرم مینویسن که چون سانسور شده جذابیتش رو از دست داده کسی سایتی رو میشناسه که کامل و رایگان و بدون سانسور این رمان رو گذاشته باشه؟ چون من هم پی دی اف قرار نبود و هم کتابش رو خوندم لامصبا کلمه رقص رو هم سانسور کرده بودن بجاش مینوشتن ورجه وورجه😐😐😑😑

سلام من کتاب سیگار شکلاتی رو خریدم ولی هر جا میرم مینویسن که چون سانسور شده جذابیتش رو از دست داده ک ...

اگه هنوزم دنبالشی من دارم بگو ادرس کانال رو بدم دان کن

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨