2777
2789
عنوان

تایم کاری همسر شهر غریب😔

35 بازدید | 27 پست

تا حالا خیلی تاپیک اینجوری زدم واسه تایم کاری دوست دارم یجوری خودمو اروم کنم شوهرم۵صبح میره تا۸شب البته دوهفته سرکار و یه هفته آف

بچه م دوماهش از بعد زایمان ب هیچ عنوان تحمل دوری همسرم ندارم از صبح ک میره تا شب ک بیاد دق میکنم هرچی سرخودمو گرم میکنم فیلم میبینم و... 

بازم فایده نداره

سر صبحا ی دلتنگی عمیق دلمو میگیره ک زمین و زمان بهم جا نمیده 

مث همیم،روزای ک همسرم نمیره سر کار چنان سرحال و سر شوقم ک وصف شدنی نیست😅ولی خب چی میشه کرد،من سرمو با دخترم گرم میکنم،فیلم میبینم ،آشپزی میکنم،میرقصم و ورزش میکنم ،آرایش میکنم 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا حست طبیعی نیست چون اکثرا ساعت کاری آقایون همینه ، یک هفته آف که خیلی هم زیاده..... شاید کمی سودا زده شدی شادی بیافرین

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

10دیقه پیش همین تاپیکو زدی که🤔

باهمون گوشی یه هندی مثل قنادی یاد بگیر یا بافتنی گلدوزی

یا تایمای خواب بچت زبان تمرین کن نقاشی کن وقتی بیرون میری کتاب بگیر جدول بگیر 

فیلم ببین 

شرایط زندگیت اینه باید خودتو باهاش وفق بدی عزیزم

منموتو غربتم و بیشتر ساعتاشوهرم خونه نیست

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

یه هفته ای که سر کار نمیره شما عادت میکنی به خاطر همین اون دو هفته تو شوکی،بعد زایمان نیازهای عاطفی و روحی خانمها زیاد میشه

اگه مادر یا مادرشوهر یا خواهرت بهت نزدیک بودند این حس کمرنگ میشد،اگه اهل ذکری ذکر بگو برا رسیدن به آرامش خیلی کارسازه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
10دیقه پیش همین تاپیکو زدی که🤔 باهمون گوشی یه هندی مثل قنادی یاد بگیر یا بافتنی گلدوزی یا تایمای ...

منم دوران باردارین۹ماه دور بودم ککم نمیگزید بعد زایمان افسردگی گرفتم اینحوری شدم

میدونم افسردگی بعد زایمان کرفتم قبلش اینجوری نبودم

دمنوش افتیمون بخور شب ها

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی