2777
2789
عنوان

تایم کاری همسر شهر غریب😔

| مشاهده متن کامل بحث + 35 بازدید | 27 پست
چطوری زیان کار کنه با بچش؟ :/😂 نوشته 2 ماهشه داداش

داداش بچه دوماهه روزی حداقل 10.12ساعت خوابه میتونه باهمین گوشی تایم خواب بچش روزی 1ساعت وقت بزاره برای یاد گرفتن یه هنری یا زبانی

من خودم بچم کوچیک بودوقتای خوابش باهمین گوشی قنادی یاد گرفتم یکم که بزرگ شد شروع کردم سفارش گرفتن و درامد زایی

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

منکه همسرم شغلش راه دوره یه هفته میره دو روز میاد باز میره .....

بیخیال باش خودت با بچت سرگرم کن .واسه من بچم بینهایت دلتنگی باباش میکنه ۴سالشه اما چاره ای نیست زندگی سخت شده اون بنده خداها هم واسه آسایش ما دارن کار میکنن 

نگران فردا نباش ،چون خدا زودتر ازتو انجاست ❤❣❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوران باردارین۹ماه دور بودم ککم نمیگزید بعد زایمان افسردگی گرفتم اینحوری شدم

الان خسته ای از زایمان از شیر دهی از بیخوابی شبانه از بچه داری و این شده بهانت برای گریه و ناراحتی یکم کوچولوت بزرگ بشه شیطنت کنه بهتر میشی گلم انقدر برات کار درست کنه کع یادت بره شوهرت کی میرف کی میومد

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
داداش بچه دوماهه روزی حداقل 10.12ساعت خوابه میتونه باهمین گوشی تایم خواب بچش روزی 1ساعت وقت بزاره بر ...

اها الان جملت درست شد🙂😂😂اولش  یه چیز دیگه حالیم شد 🤣😂

داداش بچه دوماهه روزی حداقل 10.12ساعت خوابه میتونه باهمین گوشی تایم خواب بچش روزی 1ساعت وقت بزاره بر ...

من بچه م کولیک شدید داره فقط، گریه میکنه خودمم دست تنها ن با دارو اروم میشه ن هیچی 

از ۹شب تا۵صبح گریه دوباره۳عصر تا۵گریه

اها الان جملت درست شد🙂😂😂اولش  یه چیز دیگه حالیم شد 🤣😂

خداروشکر😁

من بچه م کولیک شدید داره فقط، گریه میکنه خودمم دست تنها ن با دارو اروم میشه ن هیچی  از ۹شب تا۵ ...

یک ماه دیگه درست میشه بچه ها بیشترشون تا3ماهگی همینن عزیزم درکت میکنم ولی بعدش خیلی آرومتر میشن سعی کن بجای دارو خودت کمترچیزای نفاخ بخور و عرق نعناع زیاد بخور

من شهرک خونه دارم یکساله اومدم ولی خب نصف سالو نبودم میرم شهرمون و میام هروقت حوصلت سر رفت بیا خونمو ...

عزیز دلمی ممنونم ازت 😍درخواست میدم بهت قبول کن یا من شماره م میذارم یا تو بذار اگه شد وقتی شوهرم مرخصی بود بچه رو بذارم پیشش بیام پارک نخلستان شهرک ببینمت