2777
2789
عنوان

خانوم های پخته لطفا بیاید

43 بازدید | 50 پست

من میخوام واقعا نصیحتم کنید نه تیکه بندازید نه قضاوتم کنید فقط بگید چرا این طوریم ؟

من هیچ وقت داشته های خودمو نمیبینم فقط داشته های دیگران ومیبینم فقط از شوهرم ایراد میگیرم هزار بار بهش گفتم پشیمونم از ازدواج با تو ولی بعد منصرف شدم دوباره بعد یه مدت باز تکرار میشه یعنی واقعا ثبات ندارم من فکر می‌کنم همه خوشبختن من بدبخت فکر می‌کنید چرا این طوریم تورو خدا اگه چیزی بلدین بگین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابنطوری نمیشه شما باید مدام تذکر داشته باشی چون خودت میدونی اشکالت چیه ولی غفلت میکنی باز این راهش تذکره  که میتونی خودت برا خودت برنامه بچینی یا دوره شرکت کنی اونا برات داشته باشن در هر صورت حیفه دو روز دنیا که به لدخوش و حال خوب نگذره حتی با وجود مشکلات و بالا و پایینی ها

چند سالته؟ چند ساله ازدواج کردی؟؟ از نظر مالی شرایط زندگی در چه سطح هستی؟؟ 

۲۹ سالمه ۲۵ سالگی ازدواج کردم به خاطر شرلیط جوی خانواده ام چون  محدودیت شدید داشتم از طرفی:خواستگار آنچنانی هم نداشتم هیچ تفریحی هم نداشتم با این که وضع مالی مون خوب بود ولی پدرم برام خرج نمی کرد .من فکر میکردم اگه باهاش:ازدواج نکنم دیگه کیس بهتری نمیاد چون شاغل هم نبودم بیرونی هم نبودم یعنی نمیذاشتن باشم همش تنها بودم