2777
2789
عنوان

خانوم های پخته لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 43 بازدید | 50 پست
ن حسودنیس. سرخوردس اعتمادب نفس نداره

اخ گفتی من خیلی از:بچه گی تحقیر شدم پدر مادرم آشنایان پدرم همش جلو جمع من و ضایع میکرد همش:بهم میگفت تو کلفت میشی همش دوست داشتم زمین دهن باز کنه من برم توش

بهتره  تو رفتارت تجدید نظر کنید 

اکثر مردا هیچ وقت همچین حرفی رو فراموش نمیکنن به جایی همین شکل تلافی میکن

یا کلا از چشمش می افتی 

الان همه تو زندگی مشکلاتی دارن  دلیلی ندارد خودت رو با اونا مقایسه کنی 

از خوشی های کوچک شروع کن و بهشون فکر کن

خیلی به زندگی دیگران  نگاه نکن. مطمن باش اونا مشکلاتی دارن که ماها نداریم

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه کمبودی از سمت همسرتون هست که باعث میشه این حرف بزنید؟

همسرم خوبه فقط:من بازم حس میکنم نه نباید باید بهتر می بود من همش احساس ضعف دارم همش فکر میکنم حقم بیشتر از:این بود 

منم خیلی شبیه تو بودم، خیلیییی.

اما یک دوره کتاب شکرگزاری براون رو خوندم خیلی خوب بود و تاثیر داشت. بعدشم اومدم تو نی نی سایت دیدم اوه اوه چقدر شوهرا اکثرا داغونن، فهمیدم باید بیشتر قدرشو بدونم.

اما اینکه میگی جرا اینطوری هستید علتش به خانواده تون بر نمیگرده؟!من کلا همه تو خونمون همینجوری بودن. یعنی اینجوری بزرگ شدم تحت تاثیر مادر، پدر و اطرافیان.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

۲۹ سالمه ۲۵ سالگی ازدواج کردم به خاطر شرلیط جوی خانواده ام چون  محدودیت شدید داشتم از طرفی:خواس ...

خب پس علتش همین محدودیتهای دوران مجردیت هست... ببین توی جامعه همه از دم بالا پایین زیاد دارن همه خوشی و ناخوشی دارن... فکر نکن تو تنهایی که اشتباه.. سعی کن از داشته هات لذت ببر چشمت دنبال زندگی و داشته های بقیه نباشه اگر توی گذشته و مجردی اوضاع زندگی بر وفق مراد نبود الان خودت تلاش کن بهش برسی خودت سعی کن. اعتماد بنفستو بالا ببر اگر فکر میکنی این جیزا باعث آزار روانت میشه یه مشاوره برو.. البته که مشاور آدم خودشه. خودت باید بخودت کمک کنی... راجب همسرتم همونجور که هست بپذیر مردای دیکه و بیرون گرگ صفت هستن... همچنین همجنسای خودمون پس خیلی مراقب زندگیت باش

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
همسرم خوبه فقط:من بازم حس میکنم نه نباید باید بهتر می بود من همش احساس ضعف دارم همش فکر میکنم حقم بی ...

ببین همیشه از بد بدتر و از خوب خوب تر هم وجود داره به خوبی هاش نگاه کن.اگه بشینی پای صحبت همجنسات شاید الان خیلی ها حسرت همین زندگی تورو داشته باشن

خب پس علتش همین محدودیتهای دوران مجردیت هست... ببین توی جامعه همه از دم بالا پایین زیاد دارن همه خوش ...

من خیلی تو مجردی تحقیر شدم اصلا قابل گفتن نیست پدرم عمش مسخره ام میکرد همش منو میزد من فکر میکردم خیلی آدم بدبختی ام و دوست داشتنی نیستم 

من خیلی تو مجردی تحقیر شدم اصلا قابل گفتن نیست پدرم عمش مسخره ام میکرد همش منو میزد من فکر میکردم خی ...

اشتباه رفتار یکی دیگرو پای شخص دیگه نزار اگه گذشتت خوب نبوده آینده رو خودت بساز.

همین خوبی هاشو مدام به خودت یادآوری کن 

من عذاب وجدان دارم میدونی چون اون مندواگاهانه انتخاب کرد ولی من نه من فقط چون میخواستم از شر خانواده ام راحت شم انتخابش کردم یعنی من فقط:فکر میکردم اگه ازدواج کنم کسی میشم اگه ازدواج کنم آدم مهمی میشم دیگه کسی تحقیرم نمیکنه دیگه من و گلابی فرض نمیکنن دیگه اذیتم نمیکنن 

من خیلی تو مجردی تحقیر شدم اصلا قابل گفتن نیست پدرم عمش مسخره ام میکرد همش منو میزد من فکر میکردم خی ...

متاسفم واقعااا درک میکنم... اما همینکه همسرت دوستت داره و حتما بخاطر تو و زندکیت تلاش میکنه قدرتو میدونه خیلی خوشبختی... ببین اینجا روزانه چقد تاپیک خیانت و از شوهر روانی و دست بزن و معتاد هست.... ما آدما گاهی ناشکریم ولی اکر پاش بیوفته این اتفاق برا خودمون حاضریم بمیریم ولی توشرایط سخت نباشیم.. یکم درس عبرت از زندگی بقیه بگیر.. بعد به زندگی و خوبی های همسرت توجه کن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2790
2778
2791
2779
2792