2777
2789
بله صدرصد دکتر تغذیه  ک خیلی رو خوابشون تاکید داشت

الان متاسفانه اینجوری شدیم بخدا قدیما بخصوص دوران‌مدرسه نهایتش ده خواب بودیم فکر کنم اکثر خانواده ها همین بودن سالم‌تر بودن همه آنقدر اضافه وزن و دیابت نبود شهرستانها که ساعت ۸ تایم خواب شب بود 

بلندتر میشه عزیزم استرس نداشته باش حالا مادرا همینیم منم همش قد بچه هام درنظر دارم میگم قدبلند بشن&n ...

فدات بشم آره واقعا هممون همینیم  اول سلامتیشون ودر کنارش قد و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانواده شوهرم همگی قدبلندن  ب دکتر تغذیه گفتم ممکنه دخترم ب خانواده پدریش بره قدش بلند شه.گفت ژ ...

نمیدونم ولی ژنتیک هم تاثیر داره به خدا پسرعمو به دنیا اومد مامانش شیر نداشت قدیم سال82بعد از خانواده فقیری هم بودن که پول نداشتن شیر خشک بخرن خودم صدبار با دخترعموم رفتم نبات خریدم آب نبات میدادن بهش به جای شیر به خدا شاید باورت نشه الان 185هم رد کرده

میدونی چیه مامانم اول راهنمایی پریود شد منم دقیقا اول راهنمایی پریود شدم میگم دخترم حتما مثل خودمونه ...

فداتشم عزیزم  آره حتما حتما  دکتر غدد ببر  انشالله قد دختر گلت یهو جهشی بالا بره  انشالله تنش سلامت باشه.بله درسته میشه همون اول راهنمایی خودمون ولی ما مامانها طبیعیه ک نگرانشونیم من دخترم تموم علاعم رو داره دیگه هر لحظه ممکنه بشه دل درداش هم شروع شده  بخدا اینقد غصه اش رو میخورم .عکس مچ دست هم ازش گرفتم ی سال عقبه .دختر شما متولد چ سالیه

میدونم چی میگی عزیزم به خدا مادر همیشه نگرانه بچشه اتفاقا من میگم دختر هرچقدر رشد کنه اشکال نداره نه ...

درست میگی عزیزم  مادر بودن خیلی سخته کاملا درکت میکنم خودمم پسر دارم خیلی نگران پسرمم هستم  

فداتشم عزیزم  آره حتما حتما  دکتر غدد ببر  انشالله قد دختر گلت یهو جهشی بالا بره &nbs ...

دخترم نیمه دومیه متولد ۹۱...حالا اینجوری من نگران شدم قد دخترتون بهتره و گفتن یه سال عقبتره پس دختر من چقدر عقبه😕

نمیدونم ولی ژنتیک هم تاثیر داره به خدا پسرعمو به دنیا اومد مامانش شیر نداشت قدیم سال82بعد از خانواده ...

بستگی به شهر زندگیشون و آب و هوا هم داره ها گلم معمولا بچه هایی که شهرستان هستن یا حتی نسل قبلشون یعنی پدر مادر تو روستا زندگی میکردن از ژنتیک و رشد خوبی برخوردارن

درست میگی عزیزم  مادر بودن خیلی سخته کاملا درکت میکنم خودمم پسر دارم خیلی نگران پسرمم هستم &nbs ...

منم دوتا پسر دارم همش میگم دختر داشتن بهتره هرچقد قد بکشن نهایت میگن بغلیه قشنگه ولی پسر چی صد درصد قد بلند میپسندن اصلا خودشون هم همش مقایسه میکنن من الان پسر بزرگم همش با پس عموش قد همو میگیرن پس عموش میگه من بلندم پسرم اندازه 2تا انگشت کوچیکتره چون یه سال کوچیکتره همش میگم پسرم الان هیچی معلوم نیست بزار بزرگ بشین معلوم میشه 

منم دوتا پسر دارم همش میگم دختر داشتن بهتره هرچقد قد بکشن نهایت میگن بغلیه قشنگه ولی پسر چی صد درصد ...

انشاالله تن گل پسرات سلامت باشن .درست میگی گلم ولی در کل پسرا قدشون بلند میشه خیلی جا دارن .پسرات چند سالشونه 

هزار ماشالله    

قربونت برم به خدا من خودم شاهد بودم و دیدم دختر عموم کلاس 7و8 اینا بود تو یه کلاس ومدرسه بودیم از طرف قد و وزن میکردن دختر عمو 20کیلو بود وزنش الان 170قدشه ژنتیک تاثیر داره منم 168قدمه 

انشاالله تن گل پسرات سلامت باشن .درست میگی گلم ولی در کل پسرا قدشون بلند میشه خیلی جا دارن .پسرات چن ...

ممنونم فداتشم خدا بچه هاتو برات نگه داره  پسربزرگم مهر 10ساله میشه کوچیکم 4سالشه پسر بزرگم تپل کوچیکه لاغر دوتا حرص میخورم 😂😂بزرگه خوش غذاس چاق میشه همش میگم کمتر بخوره وتحرک داشته باشه کوچیکه برعکس کم غذا میخوره همش درحال بدو بدو