2777
2789
بخدا گفت ژنتیک اصلا مهم نیست.دختر منم نمیخوابید دکتر بهش قرص تنظیم خواب داده

ببین خانواده همسرم از اینایی هستن که ساعت ۹ خواب بودن شوهرم ۱۷۵ و خواهرش ۱۵۴ قدش..‌واقعا نمیدونم چقدر تاثیر داشته ناگفته نمونه مادرشوهرم ۱۵۴ ایناس البته چون مادرش خسیسه تغذیه خوبی نداشتن و خیلی اهمیت نمیداده حالا نمیدونم چقدر موثره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین خانواده همسرم از اینایی هستن که ساعت ۹ خواب بودن شوهرم ۱۷۵ و خواهرش ۱۵۴ قدش..‌واقعا نمیدونم چقد ...

خانواده شوهرم همگی قدبلندن  ب دکتر تغذیه گفتم ممکنه دخترم ب خانواده پدریش بره قدش بلند شه.گفت ژنتیک هیچ تاثیری نداره.جز تغذیه. خواب عمیق قبل ساعت ده .ورزش کششی خیلی هم تاکید داشت. بنظر من دختر هنو مونده ب بلوغ چون قبل بلوغ یهو قد جهشی میکشن 

ببین خانواده همسرم از اینایی هستن که ساعت ۹ خواب بودن شوهرم ۱۷۵ و خواهرش ۱۵۴ قدش..‌واقعا نمیدونم چقد ...

والا منم این زود خوابیدنو زیاد شنیدم ولی به خدا اطرافیانم بچه هایی دیدم 2و3شب میخوابن قدشون هم عالیه 

من خیلی خیلی نگرانشم .دکتر تغذیه ک بردم گفت چیزی ک تو قد خیلی مؤثره. خواب عمیق عمیق ساعت ده شب.تغذیه ...

دخترای من عادت دارن ۹ تا ۱۰ صد درصد بخوابن.

بزرگه کلاس دومی شده بنظرتون خواب مناسب روی قد کشیدن تاثیر داره یا تاخیر تو بلوغ زودرس؟؟؟؟

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

والا منم این زود خوابیدنو زیاد شنیدم ولی به خدا اطرافیانم بچه هایی دیدم 2و3شب میخوابن قدشون هم عالیه ...

درسته عزیزم من خیلی نگران دخترمم.ولی ما ها ک  دختر داریم باید  خیلی رو خوابشون تاکید کنیم چون با پریودی روند قد کم میشه

خانواده شوهرم همگی قدبلندن  ب دکتر تغذیه گفتم ممکنه دخترم ب خانواده پدریش بره قدش بلند شه.گفت ژ ...

میدونی چیه مامانم اول راهنمایی پریود شد منم دقیقا اول راهنمایی پریود شدم میگم دخترم حتما مثل خودمونه و اینکه اگه حساب کنی اینا هم امسال همون اول راهنمایی زمان ما میشن دیگه اما منم میبرمش دکتر تغذیه و چیزایی که گفتی سعی میکنم حتما انجام بدم برا دکتر غدد هم نوبت میگیرم خیلی ازت ممنونم که اطلاعاتتون در اختیارم گذاشتی به خصوص که دخترمون همسن هستن خیلی کمکم  کردی دوست گلم

درسته عزیزم من خیلی نگران دخترمم.ولی ما ها ک  دختر داریم باید  خیلی رو خوابشون تاکید کنیم ...

میدونم چی میگی عزیزم به خدا مادر همیشه نگرانه بچشه اتفاقا من میگم دختر هرچقدر رشد کنه اشکال نداره نهایت تا 160میره ولی پسر داشتن استرس بیشتره که قد کوتاه نشه بین پسرای دیگه کوچولو نشون بده لامصب جامعه هم بیشتر دخترا میگن پسر قدبلند