2777
2789
عزیزم قدش ۱۴۹  وزنش فک کنم۳۷ باشه الان تحت نظر دکتر تغدیه اس برا قدش

خوب وزنش که مثل دخترمه اما قد دختر شما باتوجه به اینکه هفت سانت بلندتر دکترش نظرش چیه؟ به نظرتون منم ببرمش فوق تخصص غدد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب وزنش که مثل دخترمه اما قد دختر شما باتوجه به اینکه هفت سانت بلندتر دکترش نظرش چیه؟ به نظرتون منم ...

ب بلوغ نزدیکه .رشد جهشی داشته.اصلا ب هیچ عنوان تا ۶ ماه دکتر غدد نوبت نمیدن .اصلا نوبت نمیدن

خوب وزنش که مثل دخترمه اما قد دختر شما باتوجه به اینکه هفت سانت بلندتر دکترش نظرش چیه؟ به نظرتون منم ...

اگه دکتر خوب هست حتما ببر من متاسفانه نوبت نمیدن ب هیچ وجه وگرنه می‌بردم.دختر شما علاعم نداره

ب بلوغ نزدیکه .رشد جهشی داشته.اصلا ب هیچ عنوان تا ۶ ماه دکتر غدد نوبت نمیدن .اصلا نوبت نمیدن

خوب خیلی خوبه احتمالا از اون دسته هست که قبل از بلوغ علائم جهشی داره البته خودمم قبلش علائم داشتم اما بیشتر بعدش

بزار کلاس شنا والیبال

خونه میله بارفیکس نصب کن ک هرروز ازش اویزون بشه و خودش رو بالا بکشه

بهش بادوم زمینی بده بخوره

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

خوب خیلی خوبه احتمالا از اون دسته هست که قبل از بلوغ علائم جهشی داره البته خودمم قبلش علائم داشتم ام ...

من خیلی خیلی نگرانشم .دکتر تغذیه ک بردم گفت چیزی ک تو قد خیلی مؤثره. خواب عمیق عمیق ساعت ده شب.تغذیه و ورزش های  کششی

اگه دکتر خوب هست حتما ببر من متاسفانه نوبت نمیدن ب هیچ وجه وگرنه می‌بردم.دختر شما علاعم نداره

حتما میبرمش چون اطرافیان هم بهم میگن که ببرمش...ببین علائم بلوغ مثلا چی؟ رویش مو و بوی عرق و یه مقدار رشد اندام داشته اما جوش زدن و پف بینی و پرخاشگری و...نمیبینم

من خیلی خیلی نگرانشم .دکتر تغذیه ک بردم گفت چیزی ک تو قد خیلی مؤثره. خواب عمیق عمیق ساعت ده شب.تغذیه ...

جدی میگی دختر من زودتر از یازده دوازده نمی‌خوابه به خصوص الان که امتحانش تموم شده

دخبر من رشیدی سینه .و رویش مو ...داره

اره دختر من هم در همین حد البته لاغر هم هست بچه های همسنش خیلی پرتر شدن البته تغذیه ش به نسبت قبلنا بهتره اما رو قد و وزنش چرا تاثیر نمیذاره نمیدونم