[QUOTE=341171741]ولی ربطی ب تغذیه و اینا هم نداره زیاد😂 خانواده ی عموی من خدا شاهده جز سوسیس و کالباس هیچی نمیخوردن ...[/QUOTماشالله بله درست میگین مامان منم همیشه بهم میگه اون بچه هایی که خانواده ها خیلی رو تغذیشون زوم نیستن بهتر و بیشتر رشد میکنن
[QUOTE=341171741]ولی ربطی ب تغذیه و اینا هم نداره زیاد😂 خانواده ی عموی من خدا شاهده جز سوسیس و کالب ...
اره
و کسایی ک زیاد دغدغه و فکر ندارن
ک خداروشکر من و ابجیم از همون اول با دغدغه بزرگ شدیم🥲😂
الان ی دختر عمو دارم بی خیالللل فارغ از دنیا کلاس چهارم پنجمه ن علائمی ن چیزی
مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کلاس شیشم ۱۶۰ بودم رشد خوبی داشتم ولی ۷ م پریود شدم الان ۱۶۲ام متاسفانه فرق داره تو افراد ...
عزیزم قدتون که خوبه جز خانومای با قد متوسط هستید خیلی خوبه به نظرم اما دخترم ۱۴۲ هست من میگم امسال پریود بشه خونه پر ده سانت هم قد بکشه میشه ۱۵۲ تا ۱۵۵ خیلی نگرانم
عزیزم قدتون که خوبه جز خانومای با قد متوسط هستید خیلی خوبه به نظرم اما دخترم ۱۴۲ هست من میگم امسال پ ...
من خوندم اصولا ۲۰ تا ۳۰ سانت قد میکشن بعد بلوغ
نمیدونم منظورشون بعد علائمه یا بعد پریود شدن دیگه
ولی فکر نمیکنم قدش کمتر از ۱۵۵ بشه
ینی میتونم بگم تقریبا مطمئنم بالا تر میشه نگران نباشید
مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)
مرسی از انرژی مثبتتون عزیز دلم امیدوارم همین طور که میگید باشه و شما هم به آرزوهای قشنگتون برسید😘
مرسی همچنین:)💋❤️