2777
2789
الهی عزیزم     . بیچاره  پسر من تا غذاش رو میخوره میگم برو نشین تحرک داشته باش .

ای خدا تپلا یه عذابی میکشن منم باید همین رویه شمارو پیش بگیرم  گفتی بچت کلاس سومه بازم خوبه 10کیلو کمتره از پسر من 

قربونت برم مرسی به خدا خیلی نگران وزنشم زیاد هم بردمش دکتر میگن نمیشه رژیم بگیره فقط هله هوله نخوره ...

ن بابا اینا بچه ان نمیشه سر خود رژیمشون بدیم براشون خوب نیست فقط حذف شیرینی جات و هله هوله با ورزش.خدارو شکر عزیزم انشالله همیشه تنش سلامت باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای خدا تپلا یه عذابی میکشن منم باید همین رویه شمارو پیش بگیرم  گفتی بچت کلاس سومه بازم خوبه 10ک ...

بله کلاس سوم میره بخدا تپلی خیلی سخت تره تا لاغری .من خودم اینقد رعایت میکنم وزنم ۶۵

بله کلاس سوم میره بخدا تپلی خیلی سخت تره تا لاغری .من خودم اینقد رعایت میکنم وزنم ۶۵

زنده باشه ایشالا همیشه موفق باشه میدونی من تمام عمرم 52یا3کیلو بودم لاغر لاغربودم رفتم دارو کیاهی بهم دارو داد الان 70 شدم یه سال بیشتره همون70موندم ثابت بعد خانواده شوهرم نمیدونن دارو گیاهی خوردم ولی همیشه میگن کوچیکه لاغره به خودت رفته

ن بابا اینا بچه ان نمیشه سر خود رژیمشون بدیم براشون خوب نیست فقط حذف شیرینی جات و هله هوله با ورزش.خ ...

آره به خدا دوسه سال هرچی دکتر بردم میگن رژیم اصلا نمیشه بگیره چون تو رشده باید دیگه دل رحمی و بذارم کنار نزارم هله هوله بخوره 

عزیزم نگران نباش دختر منم سالی که می‌رفت کلاس ششم قدش حدودا۱۴۵ بود امسال می‌ره هشتم یعنی دو سال گذشته الان قدش ۱۵۶ شده و هنوز پریود نشده فقط باید مواظب باشی که روند تکمیل شدن بلوغش خیلی تند نباشه تا فرصت کافی برای رشد قدش داشته باشه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
عزیزم نگران نباش دختر منم سالی که می‌رفت کلاس ششم قدش حدودا۱۴۵ بود امسال می‌ره هشتم یعنی دو سال گذشت ...

ممنون گلم...امیدوارم دختر منم یکم دیرتر پریود بشه چون خودم و مامانم کلاس اول راهنمایی یا همون ششم پریود شدیم و اینکه فرمودید مراقبم باشم روند بلوغش سریع نباشه یعنی چی؟میشه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم🙏

ممنون گلم...امیدوارم دختر منم یکم دیرتر پریود بشه چون خودم و مامانم کلاس اول راهنمایی یا همون ششم پر ...

این احتمال هم هست که دختر به عمه ها و خانواده پدری بره ظاهراً دختر من از این دسته هست 

سعی کنید دخترتون خیلی به فیلمها و...مخصوص بزرگسالان دسترسی نداشته باشه زیاد از عطر و ادکلن و غذاهای پر ادویه و انواع سس‌های آماده و غذاهای فست فودی و تنقلات مضر و سویا استفاده نکنه 

تحرک داشته باشه و دچار اضافه وزن نشه 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️