2777
2789
قربونت برم به خدا من خودم شاهد بودم و دیدم دختر عموم کلاس 7و8 اینا بود تو یه کلاس ومدرسه بودیم از طر ...

درست میگی گلم دکتر گفت بچه های لاغر بیشتر قد میکشن وقتی وزنشون بالا باشه وزن مانع قد میشه .

درست میگی گلم دکتر گفت بچه های لاغر بیشتر قد میکشن وقتی وزنشون بالا باشه وزن مانع قد میشه .

به خدا عموم اینا خیلی فقیر بودن از کم خوردن لاغر بودن ولی بزرگ شدن خودشون کار میکردن دیگه خورد وخوراک شون خوب شد الان پره بدنشون نه چاقن نه لاغر منم پسر کوچیکم لاغر همش اونارو یادم میاد چه لاغر بودن حالا چی شددددن میگم انشالا پسرمنم مثل بچه های عموم قدبلندمیشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم دوتا پسر دارم همش میگم دختر داشتن بهتره هرچقد قد بکشن نهایت میگن بغلیه قشنگه ولی پسر چی صد درصد ...

خدا حفظشون کنه البته منم هم دختر دارم هم پسر دخترم بزرگتره ولی در کل اینو میدونم که از نظر قد پسر خیلی مهمه و یه جوری اعتماد به نفس بهش میده  اما خودم سعی میکنم پسرم بیشتر سمت یادگیری ورزشای مختلف و وقتی بزرگتر بشه سمت یادگیری مهارتای فنی ببرمش چون اینا خیلی بیشتر بهشون اعتماد به نفس میده دختر هم قدش در حد متوسط باشه خوبه واقعا اما خیلی کوتاه هم نه...در کل از نظر روانشناسی دخترانی که زودتر بلوغ میرسن افسرده تر و ناراضی هستن و پسرا اگه زودتر بلوغ برسن خوشحالن و احساس افتخار میکنن به واسطه رشد جسمانی اماااااا پسرانی که دیرتر بلوغ میرسن در واقع هم آرومتر هستن و هم آدمای موفق تری میشن 

ممنونم فداتشم خدا بچه هاتو برات نگه داره  پسربزرگم مهر 10ساله میشه کوچیکم 4سالشه پسر بزرگم تپل ...

همچنین گلم با پسرای گلت.خدا حفظشون کنه‌.خخ منم همین مشکل رو دارم پسرم تپل تره دخترم لاغر همش در حال حرص و جونم ولی ناگفته نمونه پسرم تحرکش زیاد  ی سره مشغول فوتبال و بدو بدو .ولی خودم نمیزارم هله ولوله شیرینی جات ب هیچ وجه بخوره .خودشم کم میخوره میگه بدم میاد چاق بشم

به خدا عموم اینا خیلی فقیر بودن از کم خوردن لاغر بودن ولی بزرگ شدن خودشون کار میکردن دیگه خورد وخورا ...

انشاسته مطمئن باش قد میکشه هزار ماشالله مردی میشه برا خودش کیف کنی چشم بد ازش کور بشه انشالله 

همچنین گلم با پسرای گلت.خدا حفظشون کنه‌.خخ منم همین مشکل رو دارم پسرم تپل تره دخترم لاغر همش در حال ...

قربونت برم سلامت باشی آخخخ پس کاملا درکم میکنی من پسرم تحرک نداره تنبله پسرت چند کیلوعه چند سالشه من 50کیلوعه وگفتم مهر10سالش میشه قدشم 141 

انشاسته مطمئن باش قد میکشه هزار ماشالله مردی میشه برا خودش کیف کنی چشم بد ازش کور بشه انشالله 

ممنون عزیزم به خدا زیاد بردمش دکتر چند تا متخصص هرکدوم یه ویتامین براش نوشتن آزمایش کامل هم داده هیچ مشکلی نداره ولی خب لاغره 4سالشه 13کیلوعه هرکار میکنم اضافه نمیکنه 

قربونت برم سلامت باشی آخخخ پس کاملا درکم میکنی من پسرم تحرک نداره تنبله پسرت چند کیلوعه چند سالشه من ...

دقیقا گلم درکت میکنم .پسر م کلاس سوم میره ۴۰ کیلوعه ی سره در حال بدو بدو و فوتبال بازیه .عاشق فوتباله.بخدا قدش رو نمیدونم دخترم احتمالا میدونه چون خیلی  تو نخ  قده بلند شه ازش میپرسم قدشو پسرم نمیزارم شیرینی و چربی و هله هوله بخوره 

ممنون عزیزم به خدا زیاد بردمش دکتر چند تا متخصص هرکدوم یه ویتامین براش نوشتن آزمایش کامل هم داده هیچ ...

منم دخترم قطره چکونی اضافه میکنه خخ از پسرم راحته تو خوردن مانعش نمیشم 

دقیقا گلم درکت میکنم .پسر م کلاس سوم میره ۴۰ کیلوعه ی سره در حال بدو بدو و فوتبال بازیه .عاشق فوتبال ...

خوبه که تحرک داره یعنی شکمو نیست  من تنبله بعد شکموعه  پسرمنم کلاس سوم 46کیلو بود لامصب سالی 5کیلو اضافه میکنه نمیدونم چطوری جلوشو بگیرم 

منم دخترم قطره چکونی اضافه میکنه خخ از پسرم راحته تو خوردن مانعش نمیشم 

الهی 😂😂😂آره دقیقا پسر کوچیکه منم تو خوردن آزاده ولی خب بزرگه شکموعه همش میبینه کوچیکه چی میخوره دلش میخواد کمتر بهش میدم میگم پسرگلم تو تپلی اگه تحرک داشته باشی میشه بخوری ولی همش دراز کشی 

خوبه که تحرک داره یعنی شکمو نیست  من تنبله بعد شکموعه  پسرمنم کلاس سوم 46کیلو بود لامصب سا ...

خداحفظش کنه.ولی این اضافه وزن رو باید خیلی جدی بگیریم من خیلی نگران وزنشم میگم زیاد نشه جالبه خودش هم بدش میاد میگه دوست ندارم چاق شم زیاد نخورم دور از جون بچه ها این اضافه وزن برا آیندشون خوب نیست حتما بزارش کلاس ورزش. من ی مدت کاراته میرفت الان میگه بزارینم فوتبال

الهی 😂😂😂آره دقیقا پسر کوچیکه منم تو خوردن آزاده ولی خب بزرگه شکموعه همش میبینه کوچیکه چی میخوره د ...

الهی عزیزم    . بیچاره  پسر من تا غذاش رو میخوره میگم برو نشین تحرک داشته باش .

خداحفظش کنه.ولی این اضافه وزن رو باید خیلی جدی بگیریم من خیلی نگران وزنشم میگم زیاد نشه جالبه خودش ه ...

قربونت برم مرسی به خدا خیلی نگران وزنشم زیاد هم بردمش دکتر میگن نمیشه رژیم بگیره فقط هله هوله نخوره شیرینی‌جات من امسال پسرم کلاس سوم وتمام کرد دکتر میگه قدش خوبه ا اون قدبلند میشه ولی وزنشم زیاده به خدا همین هفته قبل بروم آزمایش گفتم تپل نکنه جربیه کبدی چربی خونی چیزی داشته باشه هیچی نداشت سالم سالم خودشم میگه این شکم آب بشه گفتم تحرک نداری