2777
2789

من به یکی از همکلاسی های آقام که ازش خوشم میاد یه کتاب دادم بخونه

یه کتابی بود که دنبالش بود و یکم سخت گیر میاد کتابه

خیلی مشتاق بود بخونش 

حالا میخوام تو پیام بهش بگم کلا مال خودش کتابه. پسش نده دیگه. نمیدونم چطوری بگم محترمانه و باکلاس باشه

آخر پیامم که حالا مقدمه رو چیدم بگم :کتاب رو پیش خودتون نگه دارید و نیازی به پس دادن نیست.

خوبه اینجوری؟

جملات خاص دارید بگید الان🥲❤️😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
نه اینجوری نگووو هر وقت خاست کتابو بده بگو بهتون هدیه دادم پیش خودتون بمونه

هدیه چیه

پرو میشه

احتمال داره یکشنبه بدش بهم

واسه همین میگم

نمیخوام جلو بقیه بهش بگم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اینجوری نگووو هر وقت خاست کتابو بده بگو بهتون هدیه دادم پیش خودتون بمونه

به بهانه عدم دسترسی به کتاب و علاقمند بودن خودش و حجم زیاد کتاب میخوام اینجوری بگم

چیزی الان نگو به نظرم ضایع هست هر وقت خواست پس بده بگو چون خیلی دوسش داشتین هدیه من به شما

این کلمه هدیه یه جوریه آخه

پرو میشه

گفت این هفته میدش بهم

میگم یه وقت یکشنبه جلو بقیه نیاد بده کتابو 

چیزی الان نگو به نظرم ضایع هست هر وقت خواست پس بده بگو چون خیلی دوسش داشتین هدیه من به شما

گفتم فرداشب اگر خودش پیام داد که هیچ

اگر نداد من بدم اینو بگم

تا ۹ صبر میکنم

بگو كتاب مال خودت قابل نداره 

جمله خودم خوبه پس؟

آخه گفتن ضایعس پیام بدم😂🥲

سلام خوبین آقای فلانی کتاب پیش خودتون بمونه دیدم به مطالبش علاقه دارین گفتم باشه برای خودتون 😏 ...

میخوام اینو بدم ببین خوبه؟

سلام شب تون بخیر

در مورد کتاب
فراموش کردم چیزی رو بگم
باتوجه به اینکه کتاب کمی پیدا کردنش و دسترسی بهش سخته و همینطور حس کردم علاقمند هستید و حجم کتاب هم زیاد و فرصت اندک ، کتاب رو پیش خودتون نگه دارید. نیازی به پس دادن نیست