2777
2789

هر کس که ندارد به جهان نعمت خواهر

افسوس که تنها بود و بی کس و یاور

در موقع تنگی و بلا محنت و سختی

یک خواهر دلسوز به از یک صف لشکر

هم رونق کاشانه و نعمت و رحمت

دلسوز برادر بود و حامی مادر

خواهر اگر از درد و غم خویش صبور است

حاضر نبود خار رود پای برادر

چو شمع شود اب و به اطراف دهد نور

پروانه صفت بر جگر خود زند اذر

دوران خوشی با پدرش هست چه کوته

کوتاهتر از عمر گل و میوه نوبر

در روی زمین نزد پدر مثل ندارد

یک موی سرش با همه دنیاست برابر

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر

نازل شده در منزلتش سوره کوثر

هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی

زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر

🌺پیشاپیش میلاد فرخنده حضرت معصومه  و روز دختر و آغاز دهه کرامت بر شما مبارک🌺

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

همگی دعا کنید حضرت معصومه خودش کمک کنه بنیتای عزیزم تو این روز به این بزرگی به آغوش خانوادش برگرده😍😍الهم صل علی محمد و آل محمد🌷🌹🌷🌹🌷🌷🌹

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم چه طور تایپک جدید بزنم

برو بالا تبادل نظر

۱موضوع انتخاب کن بعد تاپیک بزن

😃😃😃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃بیاین وسط

جووون😂😂😆😂

روزتون مبارک بزرگترین سرمایه ی زمین🌻🌻🌻🌻

سرمایه چیه دعا کن بگو زیزی از سایت بره سر درسش 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.