2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کالری شماری میکنم بنظرم این بهتره چون باید و نباید زیاد نداره ولی کتوژنیک خیلی چیزا حذفه ولی خب احتمال کاهش وزنش بیشتره درماه

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

لاغر ک شدن باهاش قبلا همچین تاپیکی دیدم گفتن راضی بودن ولی گفتن زود برمیگرده حتی ی کاربر گفت بعد از دوره ای ک لاغر شد وقتی روز اول برنج خورد میگفت مردم و زنده شدم

رژیم معمولی بگیر ک ب خودتم اسیب نزنی. ولی ولشم نکن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

گلم رژیم باید اصولی باشه میادمثلا میگه نون و برنج حذف اوکی حذف ولی تاکی خب رژیمت تموم شد مجبوری بخوری مگ میتونی تا آخر عمرت این دوتارو حذف کنی خب وقتی شروع ب خوردن میکنی وزنت برمیگرده پس از همین اول بیا چیزای مضر رو حذف کن سالم خوری کن درسته شاید کم کم کاهش داشته باشی ولی احتمال برگشتش خیلی کمه

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

من کالری شماری کردم ده کیلو کم کردم

عالیه واقعا منم با ۸۵شروع کردم الان ۷۷ام تو دوماه😍انشالله تا۶۰میرم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز