2777
2789
گلم رژیم باید اصولی باشه میادمثلا میگه نون و برنج حذف اوکی حذف ولی تاکی خب رژیمت تموم شد مجبوری بخور ...

مرسی عزیزم

خیلی چاق شدم به نظرم به خاطر داروهای هورمونی هم هست چون خوردنم خیلی فرق نکرده

واقعا ناراحتم دوست دارم حدااقل ۵ کیلو سریع کم کنم دنبال رژیمم حوصله ورزش ندارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بلد نیستم 😔

فقط کافیه برنامه کرفس زیره یا مانکن ببین با کددم راحتتری من کرفس نصب کردم استفادش راحته....گلم قد و وزنت چنده؟ چن کیلو باید کم کنی؟

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

مرسی عزیزم خیلی چاق شدم به نظرم به خاطر داروهای هورمونی هم هست چون خوردنم خیلی فرق نکرده واقعا نار ...

گلم ۵ کیلو ک چیزی نیس همین کالری شماری کنی هفته ای یه کیلو راحت کم میکنی من بددن ورزش دارم کم میکنم دیگ نهایت یه روز درمیان یه پیاده روی ساده داشته باشم....منم ۴ساله ال دی میخورم همش میگفتم دلیل چلقیم اینه ولی بعد اینکه وزن کم کردم دیدم اصلا ربطی بهش نداره من پرخوری میکردم 

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

جدییی ؟ باشع ممنون اخه گفتن کتو سریع تره

اره خب خیلی زود نتیجه میده ولی سختم هست عزیزم

کالری شماری کن هفته ای ۱ کیلو میای پایین من این کارو کردم ی مدت ولی خب ارادم ضعیفه ول کردم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
منم می‌خوام ادامه بدم اما موهام خیلی می‌ریزه☹️

انشالله به وزن دلخواهمون برسیم😍...گلم تونستی ویتامینی مکملی چیزی بخور فقط وقتی میخوای بخوابی بخور ک رو اشتهات تاثیر نذاره

و گلم یه چیز فست ۱۶/۸رو تونستی امتحان کن من هفته ای بتونم۴ روزشو هواسم هس رعایت میکنم

گلم ۵ کیلو ک چیزی نیس همین کالری شماری کنی هفته ای یه کیلو راحت کم میکنی من بددن ورزش دارم کم میکنم ...

سالم‌خواری و کالری‌شماری جواب میده. در ماه ۴ کیلو عالیه، دو ماه ۸ کیلو. چی از این بهتر، بدون آسیب، آهسته و پیوسته

سالم‌خواری و کالری‌شماری جواب میده. در ماه ۴ کیلو عالیه، دو ماه ۸ کیلو. چی از این بهتر، بدون آسیب، آ ...

اره دقیقا واقعا خوب بوده تاالان تو دوماه ۸کیلو کم کردم انشالله بتونم به وزن دلخواهم برسم...من فقط قند و شکر و فست فود حذف کردم

اره دقیقا واقعا خوب بوده تاالان تو دوماه ۸کیلو کم کردم انشالله بتونم به وزن دلخواهم برسم...من فقط قن ...

میرسی انشالا. منم باید برگردم به رژیم به اندازه و سالم‌خواری،میتونی یک روز در هفته هم فقط میوه بخوری اگر مشکل معده نداری. عالیه