2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی اذیتم میکنه

277 بازدید | 20 پست

سه سال و نیمه ازدواج کردیم قبلشم نزدیک یکسال آشنا بودیم...تازگیا خیلیییییییی بداخلاق شده همش از متو خونواده ام توقع داره ما تا الان خیلی بهش رسیدیم فقط واسه اینکه حوصله جر و بحث ندارم به خدا تازگیا سر هررررررر چیییز کوچیکی خون به دلم میکنه و آزارم میده واقعا میخوام جدا شم چون دو تا خواهر مجرد دارم دستم بستس نمیتونم ...خدایا این مرد که به مهربانی و عاشقی زبون زد عام و خاص بود چرا اینجوری شده آخه 

قبل ازدواج خوب بود ینی؟ 

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل ازدواج خوب بود ینی؟ 

تا همین هفت هشت ماه پیشم خوب بود حتی...واسه من جونشو میداد از شمال میومد جنوب یه سر بزنه فقط . الان خیلی خون به دلم میکنه . هیچکاری هم واسه من نمیکنه و نکرده ها همه چیم خودمون دادیم گفتیم پسر خوب و کاریه و عاشقمه اما اشتباه کردم واقعا 

مشکلی دارین چرا بچه ندارین

نمیدونم مشکلش چیه بی خود و بی جهت دعوا میکنه باهام ... خسته شدم به خدا . بچه تا چند ماه پیش که خودمون نمی‌خواستیم الانم باردار نشدم هنوز توی اقدامم

تا همین هفت هشت ماه پیشم خوب بود حتی...واسه من جونشو میداد از شمال میومد جنوب یه سر بزنه فقط . الان ...

یا ودود زیاد بخون

شدیدا تاثیر داره

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
نمیدونم مشکلش چیه بی خود و بی جهت دعوا میکنه باهام ... خسته شدم به خدا . بچه تا چند ماه پیش که خودمو ...

با یکی دیگه است تو رو نمیخواد دنبال بهانه است بهم بزنه ولی خودش نمیتونه اینقدر تورو اذیت میکنه تا تو بگی نمی خوام دیگه

با یکی دیگه است تو رو نمیخواد دنبال بهانه است بهم بزنه ولی خودش نمیتونه اینقدر تورو اذیت میکنه تا تو ...

از کجا میدونی؟ 

با یکی دیگه است تو رو نمیخواد دنبال بهانه است بهم بزنه ولی خودش نمیتونه اینقدر تورو اذیت میکنه تا تو ...

نیست....به خدا داشتم بل پدرم حرف میزدم میگفتم کاش با یکی دیگه بود حداقل به دلیل پیدا می‌شد واسم که چرا اینجوریه

از جایی عقده به دل نگرفته ؟ چون بعضیها حرف نمی زنن با اینکارا اذیت می کنن 

خونه کامل سه خوابه با وسایل دادم کار دادم پول میدم دیگه عقده چی؟؟ناهار شام رخت لباس آماده....کلا واسه من فقط حلقه خریده عقده هم باشه من باید بگیرم. یه بارم به روش نیاوردم ...راست میگن به خدا هر کسی با هم قد و اندازه خودش

خونه کامل سه خوابه با وسایل دادم کار دادم پول میدم دیگه عقده چی؟؟ناهار شام رخت لباس آماده....کلا واس ...

ببین گلم شرایط زندگی سخت شده خیلی به جوانان فشارمیاد یاشایدم مشکلی براش پیش اومده نمیخوادتوروناراحت کنه بروز نمیده درکل زود قضاوتش نکن

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️