2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 20 پست
خونه کامل سه خوابه با وسایل دادم کار دادم پول میدم دیگه عقده چی؟؟ناهار شام رخت لباس آماده....کلا واس ...

زیادی کردی دیگه فکر کرده خودش خیلیه 

منظورم از عقده یه حرف با یه رفتار جایی کردی ناراحت شده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادی کردی دیگه فکر کرده خودش خیلیه  منظورم از عقده یه حرف با یه رفتار جایی کردی ناراحت شده با ...

اره دقیقا ... قصد دارم بذارمش تو تنگنا از این ب بعد قدر بدونه و آدم شه یا اینکه تشریف ببره راحت شم

اره دقیقا ... قصد دارم بذارمش تو تنگنا از این ب بعد قدر بدونه و آدم شه یا اینکه تشریف ببره راحت شم

مرد باید از همه نظر از زن سرتر باشه مالی سواد و... 

واست دعا می کنم فقط بذار سه سال از عروسی بگذره بعد باردار بشو هر رفتاری تواین سه سال داشت بقیشم همینجوره

مرد باید از همه نظر از زن سرتر باشه مالی سواد و...  واست دعا می کنم فقط بذار سه سال از عروسی ب ...

سه سال گذشته قربونت برم ...تا نه ماه پیشم خوب بود یه هو عوض شده لوس شده ....موقعی خواستم ازدواج کنم گفتم زشته چشمم یه جیب مردم باشه خدا رو شکر خودم دارم اینم که هیلی پسر خوب و کاریه من بهش از لحاظ مالی میزنم اونم همونو کار میکنه بیشتر میشه اما الان هر روز یه نق بیخودی جدیدی میزنه....بابام که اسم طلاق میاد همیشه استغفار میگه دیگه به حدی رسیده میگه آقا ول کن برو راحت کن بچمو

مرد باید از همه نظر از زن سرتر باشه مالی سواد و...  واست دعا می کنم فقط بذار سه سال از عروسی ب ...

مرسی که دعا میکنی....امیدوارم همیشه تو زندگی ته دلت شاد باشه