2777
2789

بچهاا میگم سوال اخر دینی امروز...من اون صفحه ای که ابن سینا و اینا بودو ننوشتم...جاش اون بخشی که اول داشت علم تو قبل اسلام توضیح میداد رو گفتم با وقتی پیامبر اومد مردم مشتاق علم شدن و...کلا اون بخشو نوشتم...الان تکلیف چیه؟نمره چقدر کم میشه؟۲نمره ام بوو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اون شرک و توحید رو نوشتم اگر خدا را تنها خالق جهان بدانیم عین توحید و اگر برای او شریکی قرار دهیم عین شرک است

اشتباه هستش؟ ننی دونم چرا اینو نوشتم اون لحظه همین رسید به ذهنم😭

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
مدرسه ما یکی تا اومد بیرون فحشو کشید به امام کاظم اون سوال اگر بنده می‌بود بندگی میکرد رو یادش نبود& ...

من نوشتم اگر بنده بود از خدا اطاعت میکرد🤣🤣🤣🤣جمله رو دقیق یادم نبود😂

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

مدرسه ما یکی تا اومد بیرون فحشو کشید به امام کاظم اون سوال اگر بنده می‌بود بندگی میکرد رو یادش نبود& ...

من نوشتم امام پرسیدن صاحب خانه بنده هست یا ازاد؟ 

درست میگیرن؟ 

مرنج و مرنجان🤍

نیم نمره

از یکی از دوستام پرسیدم اون صفحه یکی مونده اخر که ابن سینا اینا بودن رو نوشته بود...

اما اخه اون صفحه توصیحی راجب علم قبل اسلام نداده بود و حتی راجب علم بعد اسلامم چندتا جمله کوتاه گفته بود ، بقیه اش راجب اشخاص بود...من بعد اسلام رو زمانیکه پیامبر اومد درنطر گرفتم

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤