2777
2789
عنوان

مرتیکه ریقو

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 40 پست
باور کن یه جوری خودشو میگیره و فکر میکنه چخبره که انگار ریاست جمهوری قبول شده، باورم نمیشه انقدر ادم ...

بعضيا خيلي ظرفيت پاييني داره شخصيتشون ، اين احتمالا از اوناس، الان هر پشت كوهي اي اكثرا فوق ليسانس و دكترا داره ، كار شاقي نكرده اين طرف ! 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضيا خيلي ظرفيت پاييني داره شخصيتشون ، اين احتمالا از اوناس، الان هر پشت كوهي اي اكثرا فوق ليسانس و ...

فوق لیسانس بود ولی همه دک و پزش این بود قضاوت قبول شده و همه بهش میگن قاضی😐

اره ازمون داره، قبول شن دو سال میرن کاراموزی و قاضی میشن 

درآمدش چطوره؟

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

اره بابا، ولی به دلم مونده چرا قهوه ایش نکردم 

همینقدر که جوابت منفی بوده قهوه ای شده 

بنده خدا خیلی سر خودش معطل بوده گفته الان دخترشون را دو دستی میدن به من

من و پسرم و همسرم 👨👩👦

فوق لیسانس بود ولی همه دک و پزش این بود قضاوت قبول شده و همه بهش میگن قاضی😐

كلا من به اقايوني تو محيطهاي دادگاه رفت و امد دارن ديد خوبي ندارم ، قطعا همه يه جور نيستن ولي حساب كن با همه جور ادم در تماسن 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
میگفت ماهی ۴۰ یا ۵۰ 

اوه گودنز

همینه چسی الکی میومد،هنوز که سرکار نرفته بهش آقای قاضی میگن وای به حال روز که سرکار بره😅😂

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

كلا من به اقايوني تو محيطهاي دادگاه رفت و امد دارن ديد خوبي ندارم ، قطعا همه يه جور نيستن ولي حساب ك ...

من قبلا اینجا تاپیک زدم همه میگفتن این ادما خیلی مغرپرن و نکاه از بالا به پایین دارن، واقعا راست میگفتن اقلا راحع به این ادم صدق میکرد