2777
2789
عنوان

مرتیکه ریقو

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐این پفیوزه😐خودش هیچی نداده بعد وضع مالی زن براش مهمه !!!!!چی جوابشو دادی قشنگ قهوه ایش کردی؟

من اینو که وضع مالی دختر براش مهمه بعدا از واسطمون شنیدم که میگفت یکی دو مورد قبلا بهش معرفی کرده بودم قبول نکرد به خاطر وضع مالیشون، ولی باور کن خانواده اش کاملا در سطح معمولین 

کی گفته همه غذاهای بیرون مضره، منظور که فقط فست فود نیست

کلا غذاهای بیرون چربی بالایی دارن و حتی گوشت و چیزای دیگه ش مطمئن نیست من منظورم فقط فست فود نیست حتی خورش ها کباب ها نمک و چربی بالایی دارن معمولا

۱۴/۱۵ سکه!!!!! مگ میشه.

من درصورتی ک پدرم بهم خونه و سرمایه بده و عاشق دلباخته مردب بشم.... ناجارا بگه ۱۴ سکه قبول کنم.... ک اونم خریته.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

۱۴/۱۵ سکه!!!!! مگ میشه. من درصورتی ک پدرم بهم خونه و سرمایه بده و عاشق دلباخته مردب بشم.... ناجارا ...

حالا بهانه اش این بود که مهربه در حد توانم باید باشه، از اون طرف مکه پز حقوقتو نمیدادی ماهی ۴۰ میلیون درامدته، ۱۴ تا سکه انقدر برات سنگینه!

حالا بهانه اش این بود که مهربه در حد توانم باید باشه، از اون طرف مکه پز حقوقتو نمیدادی ماهی ۴۰ میلیو ...

باید میگفتی آدم وقتی مجرده می‌تونه از ۴۰تومن ۳۰تومنشو سیو کنه وقتی متاهل بشه واقعا ۸۰.۹۰درصدش می‌ره مخصوصا اگه مستاجر باشه و قسط هم داشته باشه درصورتی خسیسی کنه می‌تونه نصفشو سیو کنه