2777
2789
عنوان

مرتیکه ریقو

604 بازدید | 40 پست

از اون پسراییه که وضع مالی دختر و ملک و املاک دختر براش مهمه درحالیکه باباش یه فکستنی زمینم بهش نداده، خونشون تو روستاست فقط چون قضاوت قبول شده فکر کرده خیلی پخیه مثلا، بعد به من میگه من بالاتر از ۱۴ تا سکه مهر نمیکنم! اومدن یه جلسه خونمون یه بسته شکلات فقط اوردن! تو حرفامون میگفتم خب مثلا بعد ازدواج هفته ای یه بارم میتونیم شام بریم بیرون میگفت نه من غذای بیرون دوست ندارم!!

به نظرتون این ادم خیلی خسیس با پررو تشریف نداره؟ 

بره تو همون دهات خودشون ازدواج کنه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بهش بگو نه

واقعا رو مخه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

بره تو همون دهات خودشون ازدواج کنه

باور کن یه جوری خودشو میگیره و فکر میکنه چخبره که انگار ریاست جمهوری قبول شده، باورم نمیشه انقدر ادمای بی ظرفیت میرن قاضی میشن