2777
2789

سلام به مادرهای مهربون

واقعا متاسفم برای وجود یه همچین مهدکودکهایی 

تا وقتی سال تحصیلی ثبت نام کرده بودیم با احترام و رفتار خوب هم با من هم با پسرم(البته جلوی من) ولی از وقتی گفتیم که دیگه سال بعد نمیایم بد رفتاریهای مدیرش شروع شد و دیروز جلوی همه با فریاد گفت که چرا اصلا بچتو کلاساس تابستونی نوشتی و بچمو تحقیر کرد 

کلا کلاسهای تابستونیش افتضاحه کلاسهای کوچیک با تعداد زیاد نصف کلاسم از سر و تهش می زنن خدات تومنم پولشو می گیرن

کل سال تحصیلیم از ما 7 میلیون و هفتصد پول گرفتن که مثلا سیستم رجیو کار می کنیم و از این حرفا

ولی حیف پول که ما به اینا دادیم هیچ فعالیت مفیدی نداشتن متاسفانه وقتی اسم در می کنن دیگه برخوردشونم اینطوری میشه 

تازه معلوم نیست تو سال تحصیلی چطور برخورد می کردند ما خبر نداشتیم واقعا حالم بده و متاسف از اینکه طفل معصوممو به دست یه همچین آدمهایی دادم

الان همه خوابن منم مجردم خوابم نمیبره

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یاعلی 7 ملیون مهدکودک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
آره می ونم ولی خیلی دلم پر بود تا بعداز ظهر همش اینو می زنم تا کسی مثل من فریب تبلیغات الکیو نخوره

ببخشیدا تو چرا دادی 7 ملیون مهدکودک آخه

گول تبلیغات الکیو و ظاهر مهدشونو خوردم مثلا یه مشاور دارن که همه بچه هارو چک می کنه 

روی همه یه عیبی می ذاشت پسر منو می گفت ببر تست تمرکز حالا مربیش می گه اینقدر پسرت باهوشه

دیروز مدیره می گفت بردی درمانش کنی؟ می خواستم بگم تو باید درمان بشی

گول تبلیغات الکیو و ظاهر مهدشونو خوردم مثلا یه مشاور دارن که همه بچه هارو چک می کنه  روی همه ی ...

میخوابوندی تو دهنش 

چرا سکوت کردی؟ 

باید مثه خودشون باهاشون برخورد کرد

رو ندارم که بگویم صنم و عشق منی/مذهبی بودن ما دردسری شد که نگو...السلام علیک یا ابالفضل العباس

اتفاقا خودمم همین کارو می خواستم بکنم ولی دو روز از کلاسای پسرم مونده ترسیدم سر بچه خالی کنن البته من بلندتر از اون داد زدم که فهمید که الان آبروش میره بقیه حرفاشو تو دفترش زد امروز می خوام همه کلاساشو کنسل کنم بعد آبروشو می برم فکر می کنن یه کم معروف شدن دیگه هر غلطی بخوان می تونن بکنن

بچه من ادویه توی غذا براش ممنوعه به خاطر حساسیتش مجبور شدم خودم براش غذا ببرم داشتم بهش می دادم یهو اومد جلوی بقیه مادرا گفت مگه ما بالا آشپزخونه نداریم شما اینجا به بچه غذا می دین نظم اینجارو به هم زدین حالا 7 هزار تومن می گیرن یه کفگیر برای بچه ها میریزن بعدشم انقدر شلوعه آشپزخونشون 

این ناراحت بود که من چرا پول نمیدم غذاشونو بگیرم  

بعدش بهش گفتم پسر من هر غذایی نباید بخوره گفت شما که بچت اینطوریه چرا اصلا اوردیش کلاسا( هیچ جمله ای بدتر از این نمی تونست منو داغون کنه)

این رژیمو تازه دکتر بهش داده چون به شدت حساسیت داره توی سال تحصیلی هنوز نمی دونستیم نباید بخوره، بعد این مدیره می گفت چطور تو سال تحصیلی می خورد الان نمی خوره