2777
2789

۷میلیون گرفتن،تازه با،پول غذارم بازجدامیگرفتن؟ 

خدالعنتشون کنه چه بچاپ بچاپیم راه انداختن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

واااي خوراك من اين جور آدماستتتت... يعني كافيه يه اخم كنن .. يه كاري ميكنم كه ببندن اونجا رو .. ديگه چه برسه به اينكه بخواد بچمو اذيت كنن يا بي احترامي كنن😤اينجور آدمارو بايد توي جمع نشوند سر جاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هفت میلیون تو سال تحصیلی با غذا بود ولی الان که کلاسهای جدا دارن غذا هم جدا می دن 

پولش اینقدر اذیتمون نکرد، نیش و کنایه های مدیرش در مورد پسرم داغونم کرد 

نمی گذرم ازش

نه عزیزم من اصلا اهل این کارا نیستم قبلا وقتی باردار بوم عضو شدم خیلی وقت بودم اینجا نیومده بودم الان پسوردم یادم رفته بود مجبور شدم دوباره عضو بشم 

به خدا دیشب اصلا نخوابیدم از غصه خیلی دلم پر بود می خواستم دیگه هیچ کس مثل من گول نخره

می خوام زنگ بزنم به بهزیستی ازشون شکایت کنم ما بهشون خیلی اعتماد داشتیم ولی دیروز چهره اصلیشونو نشون دادن

پسر من اوتیسم خفیف داره ممنوعیت غذایی شدید براش دکترش داده تا الان هزار تا حرف از اینور و اونور شنیدم دیگه این که دیروز گفت پسرتو درمان کردی یا نه؟ بعدشم گفت تو که پسرت اینطوریه نیارش اینجا خیلی آتیش گرفتم الان دارم با گریه اینارو می نویسم

من خودم شاغلم اصلا بچه مهد کدوک بردن اشتباه محضه حالا چه 100 هزارتومن چه مثل شما 7 ملیونبرای بچه پرستار بگیری خیلی بهتره تا بره مهد 

پیش دبستانی که بره کافیه 

اینقدر بچه ها باید برن مدرسه و دانشگاه که دیگه مهد برن زیادی شونه 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

وقتی گذاشتمش نمی دونستم اوتیسم داره چون ارتباط برقرار نمی کرد فکر کردم اینطوری اجتماعی می شه ولی تازه فهمیدم و داریم درمانش می کنیم 

ولی اشتباه محض کردم کاش از اول می بردمش برای درمان به جای مهد کودک

مشكل ما اينه هنوز به هرچقدر پول بدي آش ميخوري شديدا پايبنديم در صورتيكه الان ديگه اين واقعا جواب نميده با شرايط امروزي بايد يه جاي خوب و تميز و كاربلد وبا هزينه منطقي و مربيهاي مجرب گشت وپيدا كرد،دختر من يك ساله مهد ميره روزي چهار ساعت بازي و سفال و ورزش و زبان و رياضي هم دارند و مربيش هم عاليه ماهي دويست هزار تومان پول زياد خرج كردن هنر نيست با عرض معذرت

من خیلی تعریفشو شنیدم 

خاک بر سرشون حساسیت بچه مگه دست ادمه 

دخترمنم همینجوریه الان مهدی که میبرو به شدت باهام همکاری میکنن 

حتی دفعه اخر برای بچه ها بستنی خریده بودن به هوای بچه ی من بستنی خریدن که بچه ی منم بتونه بخوره 

به شدت از مهدش راضیم 

البته خیلی  تحقیق کردم 

من غذا  بهش نمیدم خودشون میدن وقتی به اون غذا حساسیت داشته باشه بهش چیز دیگه ای میدن 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
می خوام زنگ بزنم به بهزیستی ازشون شکایت کنم ما بهشون خیلی اعتماد داشتیم ولی دیروز چهره اصلیشونو نشون ...

حتما پیگیری کن کم پولی نمیگیرن 

منم می خواستم پیش دبستانی ببرم اونجا هزینش منصرفم کرد 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
ببخشيد از روي چه علايمي متوجه شدند اوتيسم خفيف داره؟

ارتباط با دیگران نمی گرفت از موقعیتهای اجتماعی می ترسید وقتی آدما باهاش حرف می زدن وحشت می کرد فرار می کرد دور خودش بی هدف می چرخید بعضی وقتا می رفت توی خودش که اصلا انگار اینجا نبود و ..... 

یه بار که بچه ات نبود به شوهرت بگو با هم برین اونجا دادو بیداد لااقل اعصابت راحت میشه چند تا از مشتریاشونم میپرونی ساعت شلوغ برو والا تو ایران همه قبل اینکه پول بگیرن مهربونن پول رو که میگیرن هیولا میشن

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور