2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 50 پست
از نظز شما کلا خانواده شوهر هیچ من هرچی بگم شما حرف خودت میزنی   از نظر شما پدر هیچ ارزشی ندار ...

نه دخترخوب 

حرف من با اون خانوم مبحثش جداس 

با شما جدا ... با شما حرف اینه بنزین رو آتیش عروستون نریز . بذار آروم شه و در آرامش همه چی حل شه 

دوس داری هم میتونی با دعوا و دلخوری بری جلو اما این جنگ برنده نداره . هم زندگی برادرت بهم میریزه ، هم ذهن بچه پر از نفرت میشه ، یا میگن شما زندگیمونو بهم زدی و قطع رابطه میکنن و برادرت رو هم نمیذاره بیاد ، چه برسه بچشو 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دخترخوب  حرف من با اون خانوم مبحثش جداس  با شما جدا ... با شما حرف اینه بنزین رو آتیش ...

ن ما که کلا دخالتی نمیکنیم

خودش داره با رفتارش زندگیشو بهم میریز چون برادر منم صبرش حدی داره نسبت به بی محلی های همسرش

ن ما که کلا دخالتی نمیکنیم خودش داره با رفتارش زندگیشو بهم میریز چون برادر منم صبرش حدی داره نسبت ب ...

امید به خدا همه چی درست و آروم میشه ❤️

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

23 کروموزوم پدر تو فر و سرخکن تبدیل به بچه نشده  از بدن و روح و جون مادرش تغذیه کرده  وگ ...

👎👎👎👎

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان