2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟؟

341 بازدید | 50 پست

زن داداشم یه ماه زایمان کرده تو این یه ماه خونه مامانش یکی دو بار مامانم دعوتش کرده خونشون و با هزار جور بهانه ب روز اومده و وقتی اومده نمیزاشته برادر زاده مو بغل بگیریم بعد خوردن شامم زود بلند شده رفته مامانم خیلی ناراحته خدا شاهده تا بحال از گل نازک تر بهش نگفتیم ولی رفتارش بعد زایمان به کل عوض شده قبل زایمان هم باهامون سرد بود ولی بعد زایمان خیلی بدتر شده حتی خودش نمیتونه به تنهایی به بچه شیر بده یا بغلش نمیکنه موقع شیر دادن خوابیده شیر میده و آروغشو نمیگیره خونه مامانم اینا اومده بود بعد شیر دادن گذاشت تو کریر من خیلی مهربون و محترمانه گفتم میخوای من آروغشو بگیرم گفت ن نمیخواد بعد به داداشم گفت بریم حتی تو این یه ماه خانوادش به برادر من بی محلی میکنن و جوری رفتار میکنن که برادرم خجالت میکشه بره خونشون تا دخترشو ببینه برادر منم این یه ماه خیلی عصبی شده چیزی نمیگه ولی از رفتارش معلومه حتی برادرم میگه یکی دو باری که رفته دیدنشون خانومش خودش به تنهایی نمیتونسته پوشک عوض کنه یا به تنهایی شیر بده حتما مادرش باید کمکش میکرده منم به برادرم گفتم خب باید خودشم یاد بگیره تا آخر که نمیشه مادرش کمک کنه 

از طرفی عروسمون نمیزاره ما نزدیک بچه بشیم تا کمکش کنیم ولی برادرم میگه اونجا بغل همه هست ب غیر مادر و پدرش 

مادرم خیلی ناراحته همش دوست داره بغل بگیرتش ولی عروسمون طوری رفتار میکنه پشیمون میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه رو تا ۴۰ روز نباید جایی برد عزیزم خیلی خطرناکه  فقط پدر مادر بچه و نهایتا مثلا مادربزرگ یا ...

هر جا میرن رستوران پارک فقط خونه مامان من بده ؟؟یا مامان من فقط نباید بغلش کنه؟؟خونه مامانش،هم همه بغلش میکنن به غیر خودش و برادرم

حالا خودش تخم طلا می‌ذاره که بچش بذاره واسه شما. خیلی هم دلش بخواد که شما دور بچش رو بگیرید 

ما میخوایم محبت کنیم ولی نمیزاره مامانم تا خواست بغل کنه به برادرم گفت بریم

حتما از چیزی ناراحته..پسرم تازه بدنیااومده بود مادرشوهرم بهم گفت بچه واسه منه،توازکجاآوردی!..سالهاازاونروز میگذره ولی هنوزم قلبم درد میگیره وراضی نمیشم بچه هام بهشون نزدیک بشن..

هر جا میرن رستوران پارک فقط خونه مامان من بده ؟؟یا مامان من فقط نباید بغلش کنه؟؟خونه مامانش،هم همه ب ...

خب اگه میرم اشتباه میکنن 

من فکر کردم هیچ جا نمیرن برای همین حساسن اینقدر 

ضمنا شما برای بقل گرفتن بچه نیاز به اجازه ندارید که 

من بودم وقتی می‌دیدم همه جا میرن و ...همون موقع که بچه شیر خورد میگرفتمش میگفتم بده من عاروقش بگیرم یا کلا بده من ببینمش فسقلیووو😍

دیگه نمیومد ازتون بگیرتش که

حتما از چیزی ناراحته..پسرم تازه بدنیااومده بود مادرشوهرم بهم گفت بچه واسه منه،توازکجاآوردی!..سالهااز ...

ن والا اصلا ما دیدمش تا چیزی بگیم؟؟؟؟مادر من همچین آدمی نیس

ن والا اصلا ما دیدمش تا چیزی بگیم؟؟؟؟مادر من همچین آدمی نیس

پس اگر هیچ حرفی وحدیثی بینتون نبوده،بهتره دیگه محل ندیدن..به حال خودش ولش کنین..بی تفاوت باشین،ببینید چه عکس العملی نشون میده

خب اگه میرم اشتباه میکنن  من فکر کردم هیچ جا نمیرن برای همین حساسن اینقدر  ضمنا شما برای ...

خب ما احترام میزاریم اول اجازه میگیرم بعد بغل میکنیم ولی عروسمون اخم میکنه و میگه ن راحته مادر منم ناراحت میشه و چشاش پر میشه ،حتی من یه بار خیلی با مهربونی گفتم عزیزم چرا بغل نمیکنی بهش شیر بدی اینجوری بوی تو رو حس میکنه بهش احساس امنیت دست میده گفت ن اینجوری راحت تره

وقتی دوس نداره به خودش و بچش نزدیک شید چه اجباریه خب 

دوس نداره 

اصلا تو زندگی و کار و بچه داریش دخالت نکنید 

وگرنه شک نکنید روابطتون از این بدتر میشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب ما احترام میزاریم اول اجازه میگیرم بعد بغل میکنیم ولی عروسمون اخم میکنه و میگه ن راحته مادر منم ن ...

خب بیش از حد احترام گذاشتید پررو شده طرف 

من باشم اگه دو بار اجازه گرفتم و بهانه آورد بار سوم بدون اجازه بقل میکنم چون خب بچه برادرمع و دوست دارم بقلش کنم 

وقتی دوس نداره به خودش و بچش نزدیک شید چه اجباریه خب  دوس نداره  اصلا تو زندگی و کار و ب ...

فکر کن خودت یه پسر داری که بچش به دنیا اومده و عروست همجین رفتاری داره ناراحت نمیشی 

نمیدونم چرا اینجا جوری حرف میزنن انگار خانواده شوهر قوم مغولن مادر منم به اندازه مادر خودش حق داره بچه رو بغل کنه پس نباید ناراحت بشه و اخم و تخم کنه برادر منم حق داره بره بچه رو ببینه ن اینکه طوری رفتار کنن که برادر من روش نشه پاشو بزاره خونشون 

خب بیش از حد احترام گذاشتید پررو شده طرف  من باشم اگه دو بار اجازه گرفتم و بهانه آورد بار سوم ...

والا برادر اجازه نداره بغل کن چ برسه به ما فقط خواهر و برادر و مادر خودش اجازه بغل کردن دارن